H10

1.9K 38 0
                                    

We lopen naar binnen. We staan in een grote gymzaal die nog een beetje ruikt naar basket ballen. Er zijn ruim 50 mensen. Ik kijk rond. Er is een podium met een dj erop en een grote tafel met eten en drinken.
Dan hoor ik gelach. Ik kijk om. En natuurlijk is het Jesse..... hij staat met een hele groep mensen in een kring. Hij kijkt me aan zegt iets en dan barst iedereen in lachen uit.

Dan legt Carrie een hand op mijn schouder en vraagt: " Zijn dat de pesters?"

Ik knik.
"Laten we wat te drinken halen." Zeg ik. En dan lopen we samen naar de drinkens tafel.

Ik luister een tijdje naar de muziek. En natuurlijk staat er pop op maar dat vind ik niet erg. Het is demi lovato's 'fire starter'.
Ik kijk naar alle mensen. Er zijn verschillende stelletjes. En dan ontdek ik een meisje kijkend naar een bruinharige jongen. Ik grinnik want ze is bijna aan het kwijlen. Dan kijkt de jongen om en ze wend haar blik snel af. Ik lach.
Carrie zegt dat ze even naar de wc gaat dus nu zit ik alleen aan een tafel. Ik opserveer nog steeds het jongen en het meisje. Nu het meisje weg kijkt is het nu zijn beurt om te staren. En van die gelegenheid maakt hij gebruik.

Ik overweeg naar hem toe te gaan en besluit het dan te doen. Ik sta op en loop naar hem toe. Hij merkt me niet op tot ik zeg:
"Goed, je vind haar duidelijk leuk. Nou ik kan je zeggen zei vind jou ook leuk."

"Echt?" Vraagt hij boven de muziek uit.
"Wacht wie ben jij?"

"Niemand." Zeg ik terug.

"Denk je echt dat ze me leuk vind?"

"Ja. Ik zie het aan de manier hoe ze naar je kijkt." Zeg ik met een glinlach. Ik denk weer aan haar blik. Alsof ze verdrinkt in een droom.

"Okay" zegt hij nerveus "Dan ga ik maar naar haar toe."
Dan loopt hij weg. Hij zegt iets tegen het meisje terwijl hij friemelt aan zijn broek. Ze glimlacht en knikt en voor ik het weet zijn ze samen aan het dansen. Ik glimlach. Hij kijkt naar me en zijn lippen vormen het woord 'bedankt'. Ik steek mijn duim op en zie Carrie weer aankomen.

"Laten we dansen." Zegt Carrie als ze aankomt. Ik knik en de muziek verandert in "i really like you; Carly rae Jepsen." Ik vind het soms een vervelend lied maar nu gaan we los. We schreeuwen mee en dansen vreemde pasjes.

"I need to tell you someting.
I really really really really really really really like you.
And i want you, do you want me? Do you want me to?"

Na een tijdje is het lied afgelopen.
Dan gaat Carrie's telefoon. Ze neemt op en zegt op een gegeven moment dat ze nu naar huis moet want haar ouders zijn boos. Ik knik en zeg dat het niet erg is. Ze knuffelt me en loopt dan weg.

Ik hoor gelach ik kijk om en zie jessie's groep.
In het midden van de kring staat Jessie die aan het praten is net Lucas. Lucas is aan het schreeuwen maar ik hoor niet wat hij zegt. Jessie ligt in een deuk maar Lucas is bloedserieus.  Dan kijkt Jessie naar mij, iedereen is stil. Hij lacht vals en loopt naar de etens tafel. Pakt de kom punch loopt naar mij toe. Voor ik besef wat hij doet gooit hij de hele inhoud van de kom over me heen.

De hele zaal word stil de muziek stopt zelfs. Dan ren ik naar buiten. Ik schaam je zo. Ik ga op stoep zitten en snuif de koele avond lucht op. Ik begin te trillen en het sap druipt nog steeds van mijn jurk af. Nou eigenlijk Carrie's jurk.

Dan hoor ik voetstappen naar me toe komen en hoor Jessie's lach. Ik zou het liefst verdwijnen op dit moment. Ik maak me klaar maar ik heb zo'n gevoel dat ik deze niet win.....

------------------------------------------
Hoii,
500 reads!!! Ik ben echt blij. Vertel me wat je denkt dat er gaat gebeuren en wat je ervan vond! Was het te ingewikkelt met dat stelletje?

Ik ben nu op vakantie dus ik kon niet uploaden want ik had hier geen wifi sorry.

xSuzyQ

De StagiaireWhere stories live. Discover now