H33

1.1K 23 0
                                    

Ik loop langzaam de trap af. Geen idee waar ik heen moet. Ik ga niet naar Lucas dat is zeker. En als ik naar Carrie ga dan moet ik alles uitleggen.

Dan denk ik aan Phil. We waren net gelukkig waarom moet het altijd fout gaan! Waarom kan ik niet gewoon blij zijn! Ughh!

Dan denk ik weer aan een tijdje geleden. Toen ik in mijn huis stond met Phil. Blij en gelukkig toen Phil naar de foto's keek en er eentje af pakte. Ik glimlach verdrietig. Wacht, de foto! Die was gemaakt op de boerderij van een vriendin van mijn moeder. Helena. Misschien kan ik daar even blijven. Ik pak mijn telefoon en zoek hopend voor het contact van Helena in mijn telefoon. Daar is hij.

Ik bel Helena en ze is heel enthousiast. Een paar minuten later komt ze me ophalen met haar auto. Het is al donker en door alles wat er gebeurt is vandaag val ik in slaap in Helena's auto.

*~~~~~~~~~~~~*

Ik word wakker in een slaapkamer. De muren zijn van hout. Als ik uit het raam kijk zie ik een graan veld. Nu pas herinner ik me waar ik ben. Bij Helena. Ik ga zitten en zet langzaam mijn blote voeten op de grond. De grond is koud. Ik kreun en ga terug in bed liggen.

Laat ik maar even in bed blijven liggen.

Na een tijdje besluit ik toch maar uit bed te gaan. Ik loop door de gang naar de woonkamer. Ik ken de weg nog precies. Aan de keuken tafel zit Helena.

"Hey meissie.'' Zei ze met een knipoog. ''Eindelijk wakker?''

''Nee ik slaapwandel nog.'' Helena lacht en staat op. Haar halflange blonde haren zwiepen heen en weer als ze naar me toe loopt. Ze knuffelt me. We gaan ontbijten en daarna help ik Helena in het graanveld net zoals vroeger. Dan terwijl ik de oogst machine probeer te besturen krijg ik een bericht. Ik stop de wagen en vis mijn telefoon uit mijn zak. Ik kijk naar het bericht.

Olivia, waar ben je?! je kunt je niet voor me verbergen.
Denk aan onze deal.

xxx -L

Ik zucht en kijk naar mijn telefoon.
Ik ga gewoon door met oogsten en negeer het bericht.

*~~~~~~~~~~*

Die avond eten we mais met Sugarsnaps (een soort sperziebonen maar dan lekker ;p), gehakt ballen en aardappel pannenkoekjes. Jamjam. Als we het op hebben gaan we samen afwassen en daarna gaan we pesten. Rond half negen klopt er ineens iemand aan. Ik sta op terwijl ik zeg dat ik de deur wel open doe. Als ik de deur open maak staat er niemand. Ik frons en zet een stap naar buiten. Nog steeds niemand. Ik draai me weer om maar voor ik weer goed en wel binnen sta word ik naar buiten gesleurd. Een hand gaat over mijn mond. Ik schreeuw maar zijn hand dempt het geluid. Ik word in een busje geduwd. De deuren worden dichtgeslagen en een paar seconden later komt de auto in beweging. Ik probeer de deur open te maken maar hij zit op slot.

-------------------

xSuzyQ

De StagiaireWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu