*36*

10.5K 684 29
                                    

Ma uitam la barmanul care imi tot zambea. Stiam ca este tarziu, dar asta e. Macar o data in viata sa fac ce vreau. Ridic paharutul pana, iar apoi torn tot lichidul in gura. Gatul ma ardea, dar alchoolul isi facea loc in corpul meu.

Ridic mana si ii fac semn baiatului sa imi mai dea un pahar. De pe la al 4 lea pahar am inceput sa nu mai tin randul. Nici nu stiu ce beau, dar cert este ca aceasta este cea mai tare bautura din bar.

   - Cred ca ti-a cam ajuns. spune baiatul si imi intinde un alt paharel.

   - Crezi prost. spun si iau paharul mai aproape de mine.

   - Chiar nu vrei sa chem pe nimeni pentru a te duce acasa? Parinti, prieteni, oricine? ma intreaba acesta in timp ce am dat pe gat tot alchoolul.

     - Sunt orfana. Tutorele meu e in spital, singurul meu prieten... El... Uhmm... Ne-am cam certat. spun eu si las o lacrima sa imi curga pe obraz

Barmanul avea in jur de 30 de ani si parea foarte dragut. Fizic arata destul de bine, doar ca nu aveam pic de putere pentru a-l indeparta

   - Din vina lui esti asa?

Clatin din cap in semn de nu, iar apoi ii intind paharul gol baiatului, in semn de a-l reumple. Acerta se uita la mine si cu frica il ia si pleaca pentru a-l umple. Cand se intoarce, acesta imi da un pahar mai mare, plin cu un lichid incolor.

In inhat cu viteza, iar apoi il miros. Nu avea nici un miros. Il pun inapoi pe masa si ma uit urat la acel baiat.

   - E apa. Sa vad paharul gol cand ma intorc. spune acesta si pleaca din raza mea vizuala

D's pov

Telefonul imi bazaie alarmant in buzunar. Plictisit, scot telefonul si ma uit la apelant: Rue. Dragut. Pana acum era mica fugara, iar acum i-a revenit capu pe umeri.

   - Da. spun dur si destul de tare pentru a acoperii zgomotul ce vedea din difuzorul telefonului.

   - Buna. Sunt barmanul de la BOHA CLUB. Prietena ta este aici si sincer, nu o vad prea bine. Te astept.

Sunetul de apel inchis m-a facut sa revin la realitate. M-am uitat la ceas si am vazut ca deja e ora 5 dimineata, iar Rue e plecata de mult timp. Imi imbrac tricoul negru si ma arunc spre papuci. Tremuram don toate incheieturiile. Nu vreau sa faca vreo prostia.

Ies din camera si merg spre garaj de unde iau masina lui Cris. Ii iubesc masinile, dar el nu ma lasa sa le conduc, desi am facut-o de atatea ori. Si-a puerdut increderea in mine dupa ce la un concurs am intrat intr-un parapet si masina a explodat, fiind nevoit sa plateasca pentru repararea stricaciunilor provocate

***

Deschid usa metalica si intru in club. Zeci de tineri dansau si se lingeau pana ramaneau fara aer. Toti pare ca sunt beti si nu stiu nici macar cum ii cheama. Ma indrept spre barman si observ ca este ocupat cu servutul. Ma uit in jur si nu o gasesc. Ma reantirc spre barman, in speranta ca el sa stie unde este. Acesta se uita la mine si imi arata spre o usa, intinzandu-mi telefonul ei.

Ma arunc spre usa cu pasi grabiti si observ ca in fata mea este un culoar imens plin de adolescenti amorezati. Stau langa perete si se saruta fara a le pasa de persoana care estd in fata lor. Inaintez cu pasi apasati pana imi apare in fata o figura cunoscuta. Micuta mea. Statea aruncata peste un tip si ii baga limba in gura. Scarbit de aceasta imagine, o trag pe Rue de pe baiat si ii altoiesc un pumn fix in fata. In singurele 2 secunde in care am reusit sa ii vad fata, am dedus ca are in jur de 20 de ani si sincer, nu arata prea rau.

Asaltul meu l-a doborat pe baiat, iar eu continuam sa il lovesc. O sa plateasca pentru ce i-a facut. Numai eu pot sa o ating. Nenorocitul!

O mana puternica ma trage de pe baiat. Nu stiu sigur daca acesta mai traia sau nu, dar daca ar fi facut-o, cand se va scula va constata ca mai bine murea. Ma uita la acea persoana si observ ca este chiar barmanul.

   - Plecati pana nu chem politia. spune acesta dur

   - Multumesc inca o data. spun eu dupa ce o iau pe Rue si o trag pe intregul coridor.

Rue's pov

Pleoapele grele opun rezistenta in potriva dorintei mele de a deschide ochii. Capul imi bubuie puternic. Simt ceva ce imi blocheaza vederea. Un material. Imi ridic mana pentru a vedea ce am pe fata, dar sunt oprita de stransoarea unei sfori, mana mea ajungand inapoi de unde a plecat. Sunt legata. Sunt legata pe un scaun. Incep sa dau frenetic din picioare si din maini, in speranta ca o sa ma eliberez. Unde sunt? De ce nu imi amintesc nimic? Ce caut aici?

• • • ° ° ° • • • ° ° ° • • • ^ … ^ • • • ° ° ° • • • ° ° °

Hei. Inca un capitol. Vreau pareri

Capitolul este dedicat lui Tofu_Cat :)

UNDE CREDETI CA ESTE/ CINE A LEGAT-O?

NEXT LA 50 DE VOTURI SI 20 DE COMENTARII

Who are you? 1 & 2Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum