*20*

12.4K 798 33
                                    

Mergeam incet pe coridorul scolii. Se pare ca intarziasem la prima ora, asa ca nu mai are rost sa ma grabesc. Mor de somn si deabea astept ca scoala asta tampita sa se termine o data. Vreau sa vina Craciunul mai repede.

Dimineata m-am trezit singura in pat, lucru care m-a cam intristat, dar ce sa faci... Cred ca am cazut de trei ori din picioare din cauza ranii mele de la picior, dar spre norocul meu, nimeni nu a aflat. Nici nu vreau sa imi imaginez un Cristian nervos care incearca sa ma culeaga de pe jos, iar apoi sa imi faca o morala de sa ies cu capul țăndări din casa. Dupa ce am reusit sa cobor miile de scari, l-am gasit pe Cris in bucatarie, aceata fiind in compania unei blonde. Se pare ca el nu ma observa din cauza ca vorbea la telefon, asa ca am plecat de acolo in graba.

Nestiind cati bani am exact la mine, am luat un autobuz pana acasa, unde mi-am facut un dus bine meritat. Se pare ca din nou parintii mei nu erau acasa, asa ca mi-am luat libertatea de a mai intarzia putin la scoala. Dupa ce m-am schimbat in niste haine cat de cat normale care sa imi si acopere ceva din pielea mea ciuruita, am plecat la scoala. Desigur, iar am mers cu autobuzul deoarece pe jos nu prea aveam cum sa merg.

Am deschis usa dulapului meu si mi-am bagat geanta acolo, scotandu-mi din ea un creion si o agenda. Nici nu stiu ce ora am acuma. Uitandu-ma la ceas am vazut ca este trecut de 8:30, deci nu mai are nici un rost sa deranjez ora.

Am iesit in curtea liceului, unde m-am pus pe o banca de lemn si mi-am deschis agenda. Usor, am inceput sa trasez cateva linii intortochiate pe foaia alba. Chiar vreau sa stiu cine este acel tip. Ma intriga. Vreau sa stiu cine este persoana care ma face sa visez cu ochii deschisi, care ma face sa tresar la fiecare soapta a sa, care ma salveaza de fiecare data. Vreau sa stiu cine este ingerul meu pazitor. Stiu ca el vrea sa tina asta secret, dar nu ma pot astepta mult.

Deodata, telefonul imi vibreaza puternic in pantaloni, lucru care ma face sa tresar. Am deblocat timida ecranul si am vazut ca am primit un mesaj nou.

D: De ce nu esti la ora? Si ce e cu ingerul ala?

M-am uitat mirata la foaia de hartie si am observat ca acolo este un mic inger cu aripule deschise. Era frumos si plin de intuneric

Eu: Stai ce? Unde esti?

Am inceput sa ma uit in stanga si in dreapta, dar eram singura in toata curtea. Nici o fiinta nu se deranja sa strice linistea armonioasa ce domnea in curtea liceului

D: Nu te chinuii, nu o sa ma vezi. Acum spune

Eu: Pai am cam intarziat la ore si mi-am zis ca nu are nici un rost sa deranjez ora, asa ca m-am apucat de desenat.

D: Si care e faza cu ingerul?

Dupa ce am citit fraza care tocmai mi-a fost trimisa, m-am inrosit instant. Era vorba despre el, micul meu inger pazitor ce ma tine sub aripile sale fine

Eu: Pai... Erm, esti tu...

D: Cum adica?

Eu: Adica esti tu. Ingerul meu pazitor care ma apara de tot ce e rau si ma salveaza

D: Nu. Nu sunt ingerul tau. Nu pot fii.

Eu: De ce?

D: Imi pare rau. Sunt un cretin. Imi pare rau pentru ca ti-am trimis acel mesaj. Imi pare rau. Vreau sa uiti totul

Eu: Dar, nu inteleg...

D: Tu doar uita ce s-a intamplat. Imi pare rau

Eu: Iti pare rau de ce?

Trimis la 8:47

Eu: Helo. Nu inteleg

Trimis la 8:49

Eu: Nu ai gresit cu nimic.

Trimis la 8:51

Eu: De ce nu raspunzi?

Trimis la 8:55

Eu: Raspunde!

Trimis la 9:00

Nu mai inteleg nimic. Nu inteleg de ce spune ca "ii pare rau". Nu a gresit cu absolut nimic. De cand a vazut ce inseamna acel inger de pe foaia mea s-a schimbat radical. Lacrimile imi curg fara oprire. M-a ranit ce mi-a spus. Adica eu am recunoscut ce inseamna acel ingeras, iar el m-a aruncat ca pe o carpa ponosita. Stiam eu ca vrea doar sa se joace cu mine. Asa se intampla mereu. Nici o data nu sunt destul de buna pentru nimeni. Nici pentru parintii mei. M-am saturat. Mereu sunt tratata ca un nimic. Defapt, asta si sunt. Un nimic!

ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ

Pam pam pam pam. Se pare ca se cam tulbura apele. Ce credeti ca se va intampla mai departe?

Acestaa fost un micut cadou de Craciun din partea mea. Desii stiu ca voi posta asta in dimineata de 25 ( da, acuma e ora 1 si eu inca scriu de zor), va doresc un craciun plin de bucurie si veselie alaturi de persoanele care va sunt dragi. Nu conteaza ce cadouri primiti, conteaza faptul ca sunteti veseli si ca aveti o familie si prieteni care va iubesc.

Next pun la 20 de voturi si 10 comentarii.

Who are you? 1 & 2Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum