Sfarsit

9.5K 533 325
                                    

*Dylan pov*

"Doamnelor și domnilor, știri de ultimă oră. O adolescentă de 16 ani a fost găsită astăzi fără suflare în parcul central, numele ei este Rue Collins. Apropiații spun că era o fată timidă, dar deși suferise multe pierderi în viață, aceasta tot avea zâmbetul pe buze. Adolescenta a fost înjunghiată mortal, iar lângă trupul victimei a fost găsit un bilet ce se crede că a fost lăsat de atacator. Vom reveni cu mai multe detalii după publicitate"

Opresc televizorul și închid încet ochii, amintindu-mi fiecare literă din acel bilet. Fiecare țipăt al său mă făceau să icnesc de durere. Privirea sa. Privirea sa încă se mai odihnește pe retina mea, iar vocea ei îmi răsună continuu în cap. Mă ruga să nu o rănesc, să o las în pace, spunea că va face orice, dar nu îmi păsa. Greseala ei că s-a încrezut în cine nu trebuia.

Am scris acel bilet cu zâmbetul pe buze, fiecare literă de acolo fiind aranjată și aliniată perfect, gândindu-mă la micuța copilă.

"Acum dormi, nu mai ai de ce să te mai temi, să mai fi tristă sau să plângi. Știu că te-a durut, dar asta se întâmplă când vorbești cu necunoscuții. Adio micuțo!"




_____________

Îmi pare foarte rău să spun asta, însă aici se termină cartea. Sper că v-a plăcut și nu o să mă omorâți după acest capitol. Peste câteva zile voi șterge cartea pentru că sincer eu nu sunt mulțumită de ce este aici. Voi începe alte doua cărți si vă invit să treceți și pe la celalalte cărți pe care le voi continua cu mai multă atenție.

Mulțumesc că m-ați făcut să ajung până aici, și încă odată, îmi pare rău că nu a ieșit ceva mai bun. 

Who are you? 1 & 2Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum