Capitolul 5

4.7K 373 310
                                    

Au trecut 3 luni de când Alina mă bântuie cu mesajele ei de șantaj. Da, Alina este numele ei și nu pare o persoană plăcută. 

Am tres de ea zile întregi pentru a-mi spune numele ei, iar într-un sfârșit l-am aflat. Mi-a spus că o cunoștea pe Rue destul de bine, fiind una dintre prietenele ei de la orfelinat, însă când m-am dus să investighez, nu era nici un document care să susțină ce a spus ea. Nu exista nici o fată pe nume Alina, iar nimeni nu își amintea de ea. Toți știau de Rue, însă o știau ca pe o fată fără prieteni, fricoasă și timidă. Nimeni nu ținea minte să fii avut vreo prietenă.

Am căutat zile întregi o urmă de la această fată, dar părea că este doar o fată invizibilă. O cunoștea pe Rue și mi-a arătat asta prin lucrurile pe care mi le-a spus de-a lungul săptămânilor în care am vorbit.

Am reușit să o conving să nu fugă la poliție și să le spună ce știe, însă ieri am stricat acest lucru. După berile pe care le-am luat la bord, am început să îi spun tot ce cred și simt despre ea ca și persoană, iar acest lucru a supărat-o groaznic, enervând-o. 

În acea seară m-am trezit cu două matahale la ușă, iar acestea m-au luat pe sus, asta după ce m-au bătut până aproape am leșinat, m-au legat la mâini și picioare, iar apoi m-au adus până în beciul acesta rece în care stau. 

Dimineață sunetul unor tocuri ce pășau apăsat m-a făcut să mă trezesc, apoi am văzut-o. 

Am crezut că leșin sau că am vedenii. 

Fața aceea...

Ochii ei...

Buzele.

Părul.

Ea.



http://writingpixels.blogspot.ro/

GĂSIȚI LINK-UL ȘI PE PROFILUL MEU

Hei, am ceva nou pentru voi. Aici am câteva povești pe care vă invit cu drag să le citiți și să îmi lăsați o părere, sau poate să vă abonați, sau cine știe, să distribuiți dacă vă place. Ar însemna enorm pentru mine și promit că de acum cartea va fii tot mai interesantă și misterele vor fii elucidate.

Who are you? 1 & 2Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum