*18*

13.3K 797 51
                                    

Anonim's pov

Stateam de cateva ore bune langa ea, in speranta ca se va trezi si ca va fi din nou bine. Cred ca era deja ora 5 dimineata, dar asta nu ma opreste sa stau langa ea pana se scoala. In ultimele ore nu se misca aproape de loc, lucru care ma facea sa fiu din ce in ce mai ingrijorat. Pana la urma, frica de a nu ramane fara ingerasul meu se estompa atunci cand aceasta se foi usor pe cearsaful fin.

Ma uitam la ea. Era asa perfecta. Parul sau negru si putin ciufulit din cauza somnului ii scotea perfect trasaturile fetei in evidenta. Avea un ten albicios, iar ochii aceea negri ce se ascunteau acum sub pleoapele sale firave ma atrageau din ce in ce mai mult. Buzele sale rozali si pline ma faceau sa vreau sa iau o bucatica din ele.

Un mic oftat ma scoase din transa. Incepea usor usor sa se scoale. M-am ridicat grijului de langa ea si am pupat-o usor pe frunte. E asa mica si firava. Nu vreau sa ma vada inca. Stiu ca s-ar putea sa nu ma placa, asa ca nu vreau sa o pierd asa repede. Inca vreau sa stiu ce simt exact pentru ea, si mai ales, sa stiu ce simte ea pentru mine. Pana acum, am un sentiment ciudat care ma face sa vreau sa o am langa mine in fiecare secunda. Vreau sa o apar. Vreau sa o protejez.

Am iesit usor din camera si am inchis silentios usa. Coborand usor e scari, am ajuns in bucatarie unde era si Cristian.

- Ce faci frate? intreaba acesta cand ma vede

- Bine, vezi ca Rue o sa se scoala imediat. spun si fara sa vreau, un cascat imi iese din gura, lasand-ul pe Cris fara reactie

- Ce am mai facut iar? spun dupa un timp de tacere

- Tu, te duci acum si te culci. Esti varza.

- Ce? Nu, sunt bine. ma apar eu, dar sincer, avea dreptate. Deabea mai puteam sa imi tin ochii deschisi

- Acum te duci sus! imi spune el

- Dar...

- Nici un dar. Te-am lasat sa stai cu ea toata noaptea, acum culca-te

Dandu-i dreptate si injurandu-l foarte frumos im mine m-am dus in camera mea, dar nu inainte sa ii strig "ai grija de ea". Daca mai pateste ceva, jur ca ii rup capu aluia care a ranit-o.

M-am aruncat ca o balena in patul meu mare si pufos. Am incercat sa ma gandesc la micutul meu inger, dar am adormit pe loc

Rue's pov

Mi-am deschis incet ochii si am simtit cum sunt trasa inapoi in ghearele durerii. Am icnit fiind invinsa de durerea ce imi strapundea corpul. In stanga mea, aparu imediat chipul bland a lui Cristian. Se uita cu blandete si mila la mine. Acesta se apleca spre mine si ma lua in brate, ridicandu-ma in capul oaselor.

- Cum te simti? ma intreba acesta

- Ma doare mai tot. spun si oftez adanc

- E ok. O sa iti treaca. Poftim, mananca tot. spuse si imi inmana o farfurie cu o felie de paine prajita unsa cu unt si un pahar de ceai cald.

- Ce mai exact am? intrab in timp ce musc din felia crocanta

- Dupa cum am spus, pe jos erau cioburi, iar tu ai cazut in ele. Aveai unul infipt in picior.

- Acum inteleg de ce alea doua nu au vrut sa vad ce am in picior, desigur, planul lui Denis...

- Las-o in pace... spune el pe un ton bland, dar totusi impunator

- Ok. Unde e.... incep eu sa spun, dar ma opresc cand imi dau seama ce aveam de gand sa spun mai departe

- E in camera lui, doarme. A stat cu tine toata noaptea.

- Wow, toata noaptea? Parca era dimineata.

- Da, ai dormit cam mult, e ora 6 dimineata

- Ce? spun aproape scuipand ceaiul fierbinte cu care ma delectam

- Da, acum ai nevoie de odihna, asa ca la somn cu tine

- Dar...

- Nici un dar. Culca-te.

Aceste fiind spuse, Cris lua paharul gol si farfuria si iesi din camera putin intunecata. Norocul meu era ca draperiile negre erau trase, acest lucru impiedicand lumina orbitoare sa imi deranjeze somnul. Vreau atat de mult sa il cunosc pe tipul ala... Adica, e singurul care a stat cu mine o noapte intreaga, veghindu-ma...

Who are you? 1 & 2Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum