*10*

18.7K 1K 171
                                    

Era dimineata. Ochii ma usturau al naibii de tare si imi doresc sa nu merg la scoala. Dar nu e posibil,. Deja am absente din cauza pedofilului care mi-a luat-o pe Roni si care a ordonat sa ma taie pe abdomen. Ca tot vorbeam de Roni, ea a devaenit mai prtectiva decat era inainte si nu lasa pe nimeni sa se apropie de mine sau sa ridice tonul. M-am ridicat lenesa in capul oaselor si am privit cesul de pe noptiera. Mai aveam 15 minute si trebuia sa ies din casa. Norocul meu ca azi merg cu masina mamei la scoala. M-am ridicat in graba si cand talpile mele au facut contact cu parchetul am crezut ca fata mea va face cunostinta cu parchetul. Eram ametita si ma durea capul. Cu greu am reusit sa ma prinde de coltul biroului si am incercat din rasputeri sa nu cad. Dupa un minut de stat asa, mi-am revenit putin si am inceput sa ma imbrac. Mi-am  pus o pereche de pantaloni negrii stramti,iar peste un tricou alb mai largut pana mai jos de fund. Nu imi prea place sa ma imbrac sofisticat si cu haine ce abea ma acopera. Mi-am lasat parul liber si in picioare mi-am luat niste Vense negrii.

   - Rue! Daca nu vi in 10 secunde eu am placat! striga mama mea adoptiva de la parter. Mi-am luat geanta si geaca neagra de piele si am coborat.

Cand am ajuns jos, mama s-a uitat ciudat la mine si si-a facut cruce.

   - Nu inteleg cum poti a te imbraci asa. spune si apoi pleca spre masina

Ea era o fire mai ciudat din punctul meu de vedere. Ii placeau lucrurile scumpe. Majoritatea hainelor mele erau de fite, dar eu evitam cu orice pret sa la port, iar ea nu ma intelegea. Am plecat dupa ea si am intrat in masina. Mi-am sprijinit capul pe fereastra si m-am uitat afara

   - Am ajuns. Sa ai o zi buna draga mea. imi spune mama trezindu-ma din visare.

Am iesit din masina si m-am grabit spre liceu. Fiind intr-o mica intarzierel am inceput sa alerg pe holurile pline de elevi. Cand am ajuns la dulapul meu l-am deschis in graba si mi-am aruncat geanta acolo, dar nu inainte de a-mi scoate telefonul si cartile pentru biologie. Da, aveam biologie, iar proful e destul de detreaba, dar materia e groaznica. Cand clopotelul s-a facut auzit am inceput sa alerg spre clasa mea.

Am intrat in clasa si spre norocul meu era aproape goala. M-am pus in spatele clasei intr-o banca de la perete asteptand inceperea orei.

Deodata, in clasa isi face aparitia Denis cu cele 3 clone ale ei, iar in spate, toata echipa de fotbal. Perfect, fac biologia cu ei, uitasem. Denis isi atinteste privirea asupra mea si se uita la mine cateva secunde. As fi putut jura ca daca privirea ei ar fi putut omora, eu eram acum pe la 10 metrii sub pamant.

Dupa ce toti s-au asezat, a aparut si domnul nostru profesor. Era inalt si bine facut, muschii iesindu-i in evidenta. Avea maxim 30 de ani, iar toate fetele si profele ii stateau in limba. Denis era mereu langa el si ii facea ochi dulci, iar cand aceasta era chemata la tabla facea pe dracu-n patru ca sa o observe.

   - Buna ziua dragi elevi! saluta acesta respectuos. Astazi, dupa cum stiti, vom studia natura. Mai exact vom invata despre centrul naturi care este? Cine imi spune...

Toata lumea tacea si nu cred ca exista vreo musca care sa isi permita sa zboare.

   - Diana... spuse acesta plictisit

   - Erm... Areul? spuse o fata ce se afla in penultima banca de pe randul din mijloc. Era o alta scorpie cu care statea curva de Denis

   - Nu. Centrul naturii si al vietii este insusi Soarele.

   - Dar de ce nu este areul? intreba o fata din prima banca care era de altfel micuta tocilara a liceului. Era draguta, dar ochelarii aceea mari pe care ii putra ii cam stirbeau din aspectul ei putin sexy.

   - Ma bucur ca intrebi draga mea. Hai sa ne gandim cum ar fi daca nu ar exista soarele.

   - Nu ne-am mai trezi dimineata devreme. spuse Dan, capitanul echipei de fotbal si de altfel iubitul lui Denis.

Who are you? 1 & 2Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum