BÖLÜM -11- ''İhanet''

10.2K 427 25
                                    

3 ay sonra

3 ay geçmişti. Evet Ferit ve ben 3 aydır beraberiz ilk başlarda gerek kıskançlıklar yüzünden gerekse onun öğretmen olması benimse öğrencisi olmam yüzünden zorluklar yaşasakta tam 3 aydır birlikteyiz. Mutluyum. .. hemde çok mutluyum. Onun beni üzmeyeceğini biliyorum. Söz vermişti ve sözünü tutuyor...

Ona bu kısacık sürede olması gerekenden çok daha fazla bağlandığımın farkındayım ama elimde değil ona çok güveniyorum.

Her sabah okula gider gitmez ilk iş olarak Ferit'in odasına uğrayıp sevgilimi görüyorum. Yoksa günüm kötü geçiyor. Hayır batıl inanç falan değil kesinlikle öyle. İsveçli bilim adamları tarafından olmasada Alya ÖZKAN tarafından test edilip onaylandı!

Artık yurtta daha az zaman geçiriyordum. Ne oda arkadaşlarımla ne de Ezgi ile eskisi gibi olamıyordum. Çünkü boş vakitlerimin hemen hepsini Ferit dolduruyordu. Okulda da ders aralarında hep beraberdik okul çıkışında da. Hatta bazı günler evine gidip film izliyorduk. Beraber yemek yapıyor eğleniyorduk. Bu şehir onunla anlam kazanmıştı sanki.Diyorumya ona haddinden fazla bağlandığımın farkındayım.

Herşey mükemmeldi. Biz mükemmeldik. Aşkımız mükemmeldi!

Ama hayat öyle bir oyun sahnesi ki herşey ne ara tersine dönüyor anlamıyorsun bile. Nitekim benim içinde öyle olmuştu.

3 ay aşk sarhoşu gibi ortalarda dolandıktan sonra gözlerim cep telefonuma gelen bir mesajla açıldı.

''Sevgiline çok güveniyorsun öyle mi? Ama o şuan benim kollarımda,inanmıyorsan hemen şimdi Ferit'in evine bakabilirsin!''

Ne? Nasıl? Olamaz inanmıyorum. İnanmadımda. Aramızı bozan kıskanç kızlardan biri olduğunu düşündüm önce. Ama bir yandanda şeytan beynimi ele geçirmeye çalışıyordu.

Önce telefon numarasına baktım ama hayır tanımıyordum. Bende kayıtlı falan değildi. Neden sonra ellerim ara tuşuna gitti ama karşıdan cevap gelmedi. Sadece telefonun meşgule atıldığını belirten o ses...

Daha sonra ne kaybederim diye düşündüm ve ayaklarım beni sevgilimin evine doğru götürmeye başladı. Ama bir yandanda ona güvenen yanım ''Bu durum eğer bir yalansa Ferit'e nasıl açıklama yapacaksın?'' diye beynimde konuşuyordu.

Çok çok da sürpriz yaptım derim ne var diye kendimi ikna ettiğimde çoktan Ferit'in evinin kapısına gelmiştim bile. Elim zile gittiğinde dahi bu mesajın yalan olduğunu düşünüyordum. Burayaysa sadece bunu görüp dahada rahatlamak için gelmiştim. Sırf beynimdeki şeytan sussun diye!

Ama kapıyı sevgilimin gömleklerinden birini çıplak vücuduna geçirmiş bir kadının açmasıyla şok geçirdim. Bakışlarımı yüzüne çevirdiğümdeyse şaşkınlığım misliyle arttı. Yüzünde arsız bir sırıtışla bana bakan bir kadın! Zaferle bana bakan bir kadın!

Hayır bunu beklemiyordum...

Ezgi!

(Multimedya da Ezgi var arkadaşlar. . Keyifli okumalar)

Şah-Mat (TAMAMLANDI)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang