Bölüm 37- Beni Bırakma

29.3K 1.5K 74
                                    

Bir bölümle daha karşınızdayım :) Bu bölüme geçmeden önce söylemek istediklerimi buradan iletmek istiyorum. Lütfen sonuna kadar okuyun...


Ben bu hikayeye başlarken büyük beklentilerle başlamadım... Hala da beklentim yok. Ki çoğu kez bırakmayı istedim ama söz vermiştim 'bir kişi bile okusa yazacağım' diye. O yüzden devam ettim. Hikayenin bitmesine de çok az kaldı. Bu güne kadar yanımda olan bana destek olan okuyan herkese teşekkür ederim. Ama bazılarına arkadaşlarıma özellikle teşekkür edeceğim. Çünkü beni hiç yalnız bırakmadılar... Pes ettiğimde yanımdaydılar.

♥@sumeyyekozan011. ♥@AlmaRebelde ♥@Selena_4119 ♥@DlekSylmez ♥@Aydan Demir ♥@frkn53fb ♥@nsbegul93 ♥@Kelebek Delisi ♥@Nurcan Kızılay'a Çok teşekkür ediyorum :)

Bir de düzenleme fırsatım olmadı yanlışlarım varsa affola :) Bir ara tekrar düzenleerim :))


♥ ♥ ♥

İnsan tutamayacağı sözler vermemeliydi. Çünkü yapamadığında karşısındakinin üzüleceğini, kırılabileceğini bilmeli ona göre davranmalıydı. Yaren genç adama seninleyim derken bunu yürekten istemiş ve bu yüzden seninleyim, seninle kalacağım demişti. Çünkü kalbi de dilinden dökülen bu cümleleri yürekten istemişti. Şimdiki haline baktığında nasıl olduğunu bileme de mutluydu deli gibi çarpan yüreği, Bulut neredeyse o da orada olup atmak için can atıyordu. Şuan da arabayı süren adama yan profilden bakarken bile kalp atışları daha bi hızlanıyordu. Genç adamın seven kalbini pamuklara sarıp sarmalamak istiyor kimse göremesin istiyordu genç kadina göre sadece kendi görmeliydi. Onu bu kadar seven, sevdiğini ürkütmekten korkan bir adam nasıl sevilmezdi.. Allah'a bir kez daha teşekkür etti. Onu karşısına çıkardığı, yıllarca usanmadan beklediği için.


"Yaren hanım nasıl beğendiniz mi?"


"Ne?"


"Diyorum ki beni beğendin mi? Dalmış bakıyordun."


"Evet beğendim." Yaren'in sözleri ile Bulut'un şaşırdığı her halinden belliydi. Gülümseyen suratı donmuş gibiydi.


"Ne o şaşırdın bakıyorum. Seni beğendiğimi söylemez miyim?"


"Şeyyy yo-kk yani söyleyebilirsin de. Ben bir an söyleyince şaşırdım. Sen şey daha önce-"


"Anladım. Bulut daha önce sana hiç açık olmadım. Kaçtım. Ve seni üzdüm. Bulut bu zamana kadar yaptıklarım üzgünüm. Sorun seninle ilgili değildi. Ben bir daha güvenmem dedim. Ama sen tüm düşüncelerimi alt üst ettin."


"Yaren sen beni hiç üzmedin ki. Neden böyle düşündüğünü anlamıyorum. Sana böyle hissetmiş olamam değil mi? Bazen bu aşk yüreğime fazla geldi sana anlatmak istedim yalan yok...Beni tanı istedim ama cesaret edemedim. Biliyordum senin ne kadar yıprandığını... Bekledim. Beklemek de aşkın bir parçası dedim çoğu zaman. Seni beklemek bile güzeldi. O yüzden hiç pişman değilim hele sonunda sana kavuştum ya. Daha ne isterim." sözleri ile genç kadına dönen yüzünde oluşan parlak gülümseme öyle tapılası görünmüştü ki Yaren bir an nefes almayı unutmuştu sanki.


"Beklediğin ve vazgeçmediğin için çok mutluyum..."


"Beraber çok mutlu anı yaşayacağız Yaren hanım."




Vazgeç KalbimWo Geschichten leben. Entdecke jetzt