Özel bölüm- Yaren ve Bulut

21.2K 936 32
                                    

"Yaren beni beklesene hayatım? Dur bekle bensiz inme aşağıya." diyerek olduğu yerden hızla kalkmış ve koşarak genç kadının yanına gelmeye başlamıştı.

Genç kadın çıldırmak üzereydi. Kocasının koşarak yanına geldiğini görünce sinirli surat ifadesi her geçen saniye daha da belirginleşmiş bir şekilde kocasının telaşlı ifadesine bakmıştı.

Bulut ise hızlıca karısının yanına gelmiş ve elini tutup merdivenlerden indirmeye başlamıştı. Yaren'in ona sinirli bakmasına alışmış gibi görünüyordu.

"Bulut sen beni mi deniyorsun? Ne var aşağı tek insem. Allah'ım çıldıracağım şimdi. Ben hasta değilim hamileyim sadece HA-Mİ-LE..."

Yaren tam da dediği gibi sekiz ayının içinde olan bir hamilelik yaşıyordu. Ve tüm bu zaman boyunca az önce yaşadığı olayı defalarca yaşamıştı. Bulut, baba olacağını öğrendiği andan itibaren genç kadının üzerine ayrı bir düşmüştü. Tüm bu ilgi zaman zaman genç kadını boğsa da yine de memnundu. Arada hormonlarına yenik düşüp, deli gibi ağlasa da Bulut genç kadını iyi idare ediyordu.

Kabul ediyordu son haftalarda iyice ağırlaşmıştı. Yaramaz kızı da genç kadını baya yoruyordu. Şimdiden babasının sesini duyunca tepki vermesi karnının içinde bir oyana bir bu yana hareket etmesi bile Bulut'u sevinçten çıldırtıyordu. Eli her saniye genç kadının karnındaydı. Evin içinde bile yalnız bırakmıyor her hareketini kontrol ediyordu.

"Aşkım gel böyle otur." Yaren her ne kadar sinirli olsa da kocasının gösterdiği yere yavaşça oturmuştu. Bulutta hemen yanına oturmuş ve elini genç kadının kocaman olmuş karnının üzerine koymuştu. Gri bulutlarla bezeli gözleri elini koyduğu yere bakarken öyle bir parlıyordu gören kim olursa olsun hayran kalırdı.

"Babasının prensesi nasılmış bugün?" dedikten sonra genç kadının karnında bir dalgalanma olmuştu. Bu ufak hareketle Bulut kocaman gülümsemiş ve elini hareketin sonlandığı kısıma götürmüştü.

"İyi miymiş? Oy yer babası biricik prensesini. Anneyi üzmüyorsun değil mi babacım? Tamam tamam böyle hızlı vurma. Biliyorum beni en çok sen seviyorsun! Bak annen kıskanç bakışlar atıyor?" demiş ve gülümseyerek karısına bakmıştı. Bulut'un her bir kelimesinde yaramaz kızı kıpır kıpır olup bir oyana bir bu yana hareket ediyordu. Bulut'un şimdiden kızı ile iletişimi öyle güçlüydü ki genç kadın kocasına her geçen saniye daha fazla aşık oluyordu. Hülyalı bakışlarla kocasına bakarken hissettiği sancıyla ne olduğunu şaşırmıştı. Bulut'ta karısında ki değişimi fark etmiş ve endişe ile bakmaya başlamıştı.

"Yaren? Ne oluyor?"

"İyiyim hayatım bir an sancı girdi. Biliyorsun doktor bu haftalarda normal dedi." dese de sancı bir kez daha vurunca dediğine kendisi bile emin olamamıştı. Korkusu gittikçe atarken kocasının telaşla konuştuğunu duymuştu.

"Aşkım sakin ol. Sanırım biricik yaramaz kızın erken gelme kararı aldı. Eee o kadar çok konuşursan babasını merak edip gelmek ister tabi ki. Gelip se-" Attığı çığlıkla cümlesi yarım kalmıştı. Gerçekten de dediği gibi kızı erken gelmeye karar vermişti sanırım.

Bulut ise o anlarda donup kalmıştı. Yaren'in bir kez daha bağırması ile kendine gelmişti. Telaşlı halleri ile eli dolaşsa da Yaren'in yönlendirmesi ile günler önce hazırladıkları çantayı almayı akıl edip evden çıkmışlardı. Araba bindirdiği karısını hastaneye götürürken doktorlarına haber vermişti. Karısının ara ara duyduğu çığlığı ile iyice telaş yapmıştı. Arabayı nasıl kullanmış, nasıl hastanenin önüne gelmiş bilmiyordu. Ki ondan sonrası da genç adam için hayal gibiydi. Arabadan indiği gibi bağırarak yardım istemiş. Yanlarına gelen sağlık görevlilerine telaşla durumu anlatmıştı. Sağlık görevlileri genç kadını sedye yatırıp hızla içeri götürdüklerinde arkada kalan Bulut bir an kendine gelmiş koşarak içeri girmişti.

Vazgeç KalbimWhere stories live. Discover now