Bölüm 34 - Terbiyesiz.

4.9K 322 33
                                    


Merhaba arkadaşlar. Son bölümün yorumlarında yeni bölüm isteklerinizi gördüm ve ne yalan söyleyeyim fazlasıyla mutlu oldum.

Ben yazarı olarak karakterlerime ve kurguya aşık olduğumdan, onların yaşadığı her saati, her günü sıkılmadan yazabilirim. Kerem'in aşkını Gizem'in nazını bıkmadan binlerce sayfa sürdürebilirim. Ancak bunu yapmam çok hoş olmaz sanırım :) O yüzden mecburen yine zaman atlaması olan bir bölüm yayınlıyorum.

Beklentilerinizi karşılaması dileğiyle, herkese keyifli okumalar dilerim.


Sevgilerle.


3 ay sonra


"Dört yumurta, bir buçuk bardak şeker, bir su bardağı sıvı yaağ"


Kerem itirazla kesti genç kızın sözünü "Bir su bardağı olan yağ değil süttü." Gizem elindeki tarife baktıktan sonra bakışlarını genç adama çevirdi. "Tamam sen haklısın. Sütmüş"


"Yağımız bir çay bardağı dolusu olacak" diyen Kerem yağı bardağa boşaltmıştı o sırada. Mavi mermer tezgahın üzeri neredeyse malzemelerle dolacaktı ki, Gizem yoğurma kabının içine yumurtaları kırdı sonunda. Mixeri çalıştırıp köpüren sarı sıvıyı izlemeye başladı. Kerem de market poşetlerinden malzemeleri çıkarıyordu. Gizem'in amaçsızca yumurtaları izlediğini fark edince, sırtından sarıldı genç kıza.


"Stres yapma... Çok güzel olacak" deyip yanağından öptü. Gizem sevgilisinin kendisini teselli eden sözcüklerine karşılık vermeden yumurtalara şekeri ekledi. Kerem genç kızın gerginliğinin farkındaydı ve ona neyin iyi geleceğini biliyordu. Amerikan mutfak olan salonun, mutfak tarafından ilerleyip salon kısmına geçti. Televizyonu açıp ayarlamayı yaptı. Müziğin sesini duyan Gizem başını kaldırıp genç adama baktı. Durgun yüzü gülümsemesiyle aydınlanırken elindeki mixeri kapattı. Kendine doğru gülümseyerek yürüyen adama ulaşmak için tezgahın arkasından çıkıp ona sarıldı.


"Beni nasıl iyileştireceğini biliyorsun. "


"Öğreniyorum"


"Teşekkür ederim"


"Mutlu olduğunu görmesem bu adamı izlemene asla müsaade etmem ama moralini yükseltiyor olması elimi kolumu bağlıyor"


"Hadi amaa David Garrett'ı kıskanamazsın"


"Erkek olduğu sürece böcek türlerini bile kıskanabilirim" Gizem'in kahkahasıyla ellerini genç kızın bedeninden çekti.


"Artık sakinleştiğine göre işimize dönebiliriz"


"Evet sakinleştim. Sonuçta çirkin olursa gidip hazır da alabiliriz." Derken mixeri yeniden çalıştırıp sütü eklemişti.


"Tabiki. Üstelik düşünmüş olman bile onu çok mutlu edecek."


"Onun benim için elleriyle yaptığı o mantılardan sonra bu pasta bile yetersiz kalacak bence."

Öyle sıkı sarıl ki...Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin