Bölüm 3- Kurdelesiz de çok güzel.

14.5K 646 31
                                    

Merhaba arkadaşlar, yeni bir yıla girdik. Yeni kelimesi benim için, her zaman içinde bolca umut barındıran bir hazine olmuştur. O yüzden yayınlamak için yeni yılı bekledim, umarım enerjisi bol olur ve okuyan herkese yayılır. Okumayı öğrendiğim günden beri her fırsatta bir köşeye çekilip okuyan biri olsamda, yazmaya başlayalı çok olmadı. Yazdıklarımı yayınlama kararı ise bir anda ortaya çıkıverdi. Beklentilerinizi karşılaması dileğiyle üçüncü bölümü yayınlarken, sizi devamını okumaya kendi kendine davet eden bir hikaye olmasını umuyorum.

Herkese iyi okumalar, umutla ve sevgiyle kalın.

Kerem tuvaletin içinde mecburi hapisliğini yaşarken, sadece kendine kızıyordu. Şu anda odasında keyif çatıyor olabilirdi, ama o oturup ona hayrı olmayacak bir kızı izleyerek zaman kaybetmişti. Şimdi tuvaletten içeri yeni bir bayan girmişti. Kerem'in dışarı çıkışını bilmeden engelleyen bu kadın biriyle konuşuyordu. Ama konuştuğu diğer kişinin sesi duyulmuyordu çünkü telefonda konuşuyordu. Kerem mecburen işittiği bu kadın sesini hiç beğenmemişti. Öyle ki, telefonun ucundaki kişi olmadığı için şanslı hissetti. Bu cırtlak sesi nasılsa bir daha işitmeyecekti. Sesini işittiği kadının görüntüsü zihninde canlandı, kırk beş yaşlarında, tombulca, beyaz tenli, seyrek saçlı, kambur bir kadındı bu. Bu ses o görüntüyle bire bir eşleşiyordu.

Kadın "Telefonunu açmayı istemez miyim hiç? Ama hep gürültülü ortamlardaydım. İhale çok zorlu geçti. Kızlar da yanımda, yalnız değilim tabiki de. Ama şu anda yalnızım, rahat konuşabilmek için tuvalete geldim." diye açıklama yapıyordu konuştuğu kişiye. Kerem ise konuşmanın sonlanması için saniyeleri sayıyordu.

Kadın "Ersin, lütfen bak... Kırıyorsun beni. Eğer bir dakika susarsan, sana kendimi affettirebilirim" diyince Kerem o geceyi o tuvalette geçirmek zorunda kalacağını düşündü. Kadının susmaya da gitmeye de niyeti yok gibiydi.

Kadın "Sen şimdi nerdesin? Yatağında oturuyor musun? Uzan önce uzan, yat. Güzeeel, Kapat gözlerini hayal et, ben de yanındayım. Çok yorgunsun, dimi? Evet tatlım bende yorgunum. Önce kim başlayacak? Tamam sen başla." deyince Kerem'in gözleri büyüdü, hayır bu olamaz diye haykırdı iç sesi. Kadınlar tuvaletinde saklanmışken bir kadının bir adamla telefon seksi yapışını dinleyemezdi. Hele de o tipteki bir kadın, bu cırtlak sesin sahibi kadın bunu zaten yapmamalıydı. O evine gidip örgü örmeliydi.

Kadın "Ama ben başlarım demiştin, benden mi duymak istiyorsun? Beni düşünmek seni heyecanlandırıyor mu?" Kim bu çirkin sesi duyarak heyecanlanan zavallı adam? Kim bu Abaza? Ben bu kadınla konuşuyor olsam, değil etkilenmek, üç gün çıplak kadınlar kampında kalsam kılım kıpırdamaz. Bendeki etkisi ancak bu olur diye düşünürken, bezginlikle kendi saçlarını karıştırdı.

Kadın "Evet bende seni hayal edince çok heyecanlanıyorum canım." diyince Kerem bıkkınlıkla oturduğu yerde doğruldu "Yaa tuvalette de ne hayaller kurarmışsın, yani sende teyze" diye söylendi. İyiden iyiye sarhoş olmuştu, beklemekten bunalmıştı, hatta uykusu vardı ve sesli konuştuğunun farkında bile değildi. Zaten çok kısık sesle mırıldanmıştı ama Gizem onu duymuştu.

Gizem bir erkek sesi duymuştu duymasına ama kalın sesli bir bayanda olabilirdi bu kişi. Tuvalette olup da kendisini dinleyen biri varsa eğer –ki bir erkek sesi duyduğuna emindi- Ersin'e bu durumu bildirmeye hiç niyeti yoktu. Bir de ona laf anlatamazdı. Sesin kabinlerden birinden geldiğinden emin olduğu için "Ersin aşkım şarjım bitiyor, telefon her an kapanabilir" dedi ve konuşmanın ortasında telefonu kapattı. Telefonunu tamamen kapatıp çantasına attı.

Genç kız ihtiyaç duyduğu cesareti bulma ümidiyle derin bir nefes aldı ve ilk tuvalet kabininin kapısını açtı. Kimseyi bulamayınca kapıyı kapattı. Genç kız sakin ve temkinli hareketlerle ikinci kabinin kapısını açtığında Kerem genç kızın tuvaletleri kontrol ettiğini anlamıştı. Kaçıp saklanacak yeri yoktu. Saniyeler geçiyordu, kapısı her an açılabilirdi ve kapıyı kilitlemek en doğal ve kolay seçeneğiyken, bunu akıl edemiyordu. Kendini bu bayanın gazabından korumak için başka türlü çareler düşünüyordu. Tamam buldum' dedi kendine, sarhoş numarası yaparım, hatta sızmış numarası, eğer beni dürterse kalk diye, burada sen ne arıyorsun diyip ben ona kızarım, hani güya erkekler tuvaleti burası falan diye, süper fikir. Kerem hemen oturup gözlerini kapattı. Hanım teyzeyle karşılaşmaya hazırdı.

Öyle sıkı sarıl ki...Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin