DUYURU

3.4K 127 36
                                    

Merhaba arkadaşlar.

İlk kez duyuru yapmak zorunda kalıyorum. Benim için sıra dışı bir durum söz konusu ve bunu paylaşmam gerektiğini düşündüm.

Cumartesi günü, beş yaşındaki ikiz kızlarımdan biri olan Deniz düştü ve ayağını incitti. Kırık çıkık yok ama çok büyük bir kas zedelenmesi sonucu ödemi ve şişliği var. Ayağını acilen alçıya aldılar çünkü hiç hareket etmemesi gerekiyormuş. Önümüzdeki pazartesi alçı çıkarılıp yeniden muayene edilecek ve ne durumda olduğu öğrenilecek. İyileşmemişse gerekirse doppler ve MR çekilecek. Alçının içinde neler olduğunu bilemiyoruz tabi.

Ben rutin hayatımın aksine şu anda evdeyim, çalışmıyorum ama bırakın yazmayı yemek yemeye bile zaman bulamıyorum çünkü ikiz kardeşi koltuk tepelerinde zıplarken Deniz kocaman alçısıyla tüm gün hareketsiz kaldığı için durmadan ağlayıp kapris yapıyor. Tuvaletinden tutunda uyuması bile sorun haline gelebiliyor. Hareket edememesinin acısını sinirini doğal olarak bizden çıkarıyor.

Bazılarınız belki de, tüm bunlardan bize ne? diyeceksiniz ama ben yakın bir zamanda bölüm yazamayacağımı bildiğim için size de bildirme ihtiyacı duydum.

Yeni bölüm bekleyenlere sabır dilemekten başka çarem yok. Çünkü kızım çok mutsuz ve bana ihtiyacı var.


En kısa sürede görüşmek dileğiyle hoş çakalın arkadaşlar.


Mehtap.




Öyle sıkı sarıl ki...Where stories live. Discover now