2. Bărbaţii Maddox

32.6K 1.4K 37
                                    

I'm bringin' sexy back

Them other boys don't know how to act

I think it's special, what's behind your back

So turn around and I'll pick up the slack




Sunetul sacaitor al alarmei de la telefonul mobil ii distruse complet somnul lui Christopher. Mormai ceva inteles doar de el si isi ridica mana puternica deasupra gadget-ului de pe noptiera apasand la intamplare pe suprafata ecranului. Alarma se opri in sfarsit, dar exact cand dorea sa se intoarca la somn si la visele lui minunate cu o roscata focoasa, usa camerei sale se deschise si batranul sau tata pasi apasat inauntru. Il vazu pe Chris, ascuns sub asternuturile fine de matase si pufni nervos. Ii smulse patura de pe el si o arunca la intamplare. Fiul sau se stramba la contactul cu lumina si intr-o incercare de a scapa de acel deranj isi puse perna pe cap.


-Christopher David Maddox, ridica-te in clipa aceasta! striga tatal sau cu vocea sa groasa si autoritara.


In fata unui adolescent de optsprezece ani probabil ca autoritatea aceasta ar avea un mic efect, insa pentru fiul sau care era deja un barbat in toata firea avand douazeci si sapte de ani era precum un zumzet enervant. Batranul Fred Maddox prinse de coltul pernei si o indeparta de pe fata baiatului sau urmand ca apoi sa o tranteasca la loc. Christopher se incrunta si in cele din urma se ridica din pat. Atunci tatal sau ii arunca in fata ziarul din dimineata aceea. Chris il ridica si citi articolul de pe prima pagina :


" Fiul celebrului om de afaceri Fred Maddox a fost vazut seara trecuta intr-un club de fite din centrul Londrei alaturi de o insotitoare extrem de provocatoare. Cucerirea lui Christopher Maddox din aceasta saptamana parea sa se simta foarte bine in compania Don Juan-ului ce nu isi dezlipea ochii de pe ea. Dupa mai multe ore petrecute in club cei doi s-au retras discret intr-un hotel de cinci stele, pe care domnul Maddox il detine, si au petrecut patru ore in intimitatea unei camere prezidentiale. Sursele spun ca aceasta este extrem de frumoasa, dar de asemenea se zvoneste ca ar fi o femeie maritata... "


Lui Chris ii aparu un zambet mare si victorios pe chip fiind mandru de ce facuse el in cele patru ore cat statuse in compania Alishei la hotel. Trase cu ochiul spre tatal sau si incepu sa rada fara motiv. Arunca ziarul pe pat si isi dadu tricoul si pantalonii de pijama jos. Avea nevoie de un dus care sa-l trezeasca mai bine. Nu intelegea ce tot astepta tatal sau. De obicei pleca atunci cand era ignorat.


-M-am saturat de atatea scandaluri si barfe baiete! spuse in cele din urma batranul. Te-ai intors in Londra de un an de zile si deja ai dat totul peste cap. Baga-ti mintile in cap Christopher, maturizeaza-te pentru numele lui Dumnezeu!


Intradevar Chris era in Londra de un an de zile. Se nascuse si crescuse aici pana la optsprezece ani apoi tatal sau l-a trimis in New York pentru studii. Dupa ce a invatat tot ce era nevoie despre afaceri si finante s-a reintors acasa. De cand revenise putea sa afirme cu mandrie ca deja era numit cel mai ravnit burlac al Londrei. Avea tot ce-si dorea : banii, faima si femei cate poftea. De ce incerca tatal sau sa-l traga din lumea in care traia? Desigur, era reputatia lui in joc. Mereu reputatia si firma fusesera mai presus de fericirea fiului sau. De cand Christopher era mic tatal sau fusese dur cu el mai tot timpul. Barbatul nu-l scosese nici macar o data in parc ca sa se joace impreuna. 

The Only One(Seria One-Volumul 1)Where stories live. Discover now