16. Trecutul rămâne în urmă

21.8K 1.3K 81
                                    

Acest capitol contine scene cu tentă sexuală . Ceea ce este scris intre ----- nu este recomandat - 15.Cititi pe propria răspundere.

Trecuseră două săptămâni, iar lucrurile mergeau tot mai bine între Christopher și Hope.
Plimbarea cu iahtul îi făcuse pe amandoi să fie mult mai relaxați unul față de celălalt.
Începând de atunci Chris avea grijă ca în fiecare zi să ia prânzul cu logodnica lui. Îi plăcea compania ei și mai ales când o făcea să râdă din orice glumă răsuflată.

Așa cum promisese, îi acordase acel interviu exclusiv micuței reporterițe, care după cum bănuise era o începătoare. Totuși interviul fusese publicat peste tot. Nu-l deranjase, deoarece întrebările tinerei nu fuseseră așa de complicate. Când alt paparazzo îl întrebase de ce a acordat un interviu in particular unei începătoare si lor le refuza orice întrebare, Chris a răspuns simplu: Norocul începătorului.

Victoria se simțea din ce în ce mai bine și adora să petreacă timpul cu fiul ei, Hope, dar și cu Adam care petrecea din ce în ce mai mult timp cu cei doi.

Fred, contrar celorlalți era mai ursuz decât de obicei și mereu morocănos. La firmă se enerva din orice nimic și se certa cu toți angajații inclusiv Christopher. Lipsea mult de acasă și când era stătea închis în biroul lui.

Într-o zi aproape că se împiedicase de micuțul Adam fiind mult prea ocupat cu gândurile lui. În ziua aceea Fred și Chris se certaseră groaznic și își spuseseră lucruri foarte urâte pe care un tată și un fiu nu ar fi trebuit să și le spună. Se opriseră abia când Victoria începuse să plângă. În noaptea aceea Hope rămăsese cu Chris deoarece era furios de-a dreptul si își pierduse orice urmă de control. Aproape că-l băgase cu forța în camera lui și apoi în pat.

Azi era o zi însorită, dar nu se știa niciodată când avea să înceapă ploaia. In fond așa era vremea în Anglia.

La firmă era din nou agitație. Fred țipa la asistenta lui si îi spunea că nu e bună de nimic, iar aceasta nu scotea un cuvânt cu excepția scuzelor.
Christopher abia ce deschisese un dosar când ușa se deschise si capul blond al lui Hope se vârî prin crăpătură.

-Se poate? întreabă pe un ton inocent.

Chris zâmbi si încuviință. Hope intră trăgându-l pe micul Adam după ea. Băiețelul zâmbi când îl văzu pe Chris și aleargă fericit spre el. Bărbatul se aplecă și îl ridică pe micuț in brațele sale. Hope se așeză pe canapea zâmbindu-le. Nu dură mult până ce ușa se deschise din nou. De data aceasta mult mai puternic și zgomotos. Fred trânti pe birou un dosar negru. Chris aruncă o privire și apoi se întoarse la a-l gâdila pe Adam.

-Îmi explici și mie ce e asta? mormăi Fred.

-Profitul cu Germania! răspunse Chris simplu.

-Asta văd și eu. E doar 50%, ți-am spus să câștigi mai mult.!

-Dacă ridicam procentul, atunci ar fi refuzat să mai participe la proiect.

Fred pufni iritat și ieși mai furios decât intrase. Chris îi dădu drumul lui Adam care fugi imediat la raftul cu dosare, și își sprijini fața în palme. Oftă sonor, iar Hope realiză că avea nevoie să se descarce. Se ridică de pe canapea și se apropie de el. Își puse mâna pe umărul lui, iar bărbatul își ridică privirea spre ea. O apucă de talie si o trase la el in poală. Ea își înfășură brațele în jurul gâtului său. Chris îi sărută încet și delicat linia maxilarului ajungând la colțul buzelor, dar când să-și continue drumul, ușa se deschise din nou.

-Uitasem să vă zic, eu și Alex am hotărât ca nunta voastră să aibă loc peste trei zile. Va fi o ceremonie mică și rapidă ca să evităm presa.

The Only One(Seria One-Volumul 1)Where stories live. Discover now