10. Barcelona- Partea a II- a

20.4K 1.2K 27
                                    



-Ceea ce-mi cereti, domnule Maddox nu este in avantajul firmei mele.

Diego Rosa erau un barbat hotarat si asta l-a ajutat in as-i construi un adevarat imperiu in Barcelona. Avea treizeci si doi de ani. Era inca tanar, dar stresul si orele lucrate in plus isi pusesera amprenta pe aspectul sau. Totusi era un barbat destul de atragator. Parul sau avea culoarea caramelului si ochii erau de un verde crud. Avea maxilarul patratos si parea ca e mereu incordat. Costumul negru iti inspira o statura impunatoare si demna de supunere.

Domnul Rosa era un barbat pe care trebuia sa-l respecti, in primul rand, si in al doilea rand sa-l asculti. Toti angajatii sai se temeau sa treaca prin fata lui deoarece daca ceva il nemultumea, atunci o incurcau.

Singurul care nu-l privea cu admiratie si teama era Christopher. Barbatul statea relaxat in scaunul sau si il privea cu raceala avand o mina impasibila. Acasa, in Londra se lovise de aceeasi atitudine ca a spaniolului;ceea a tatal sau. Nu era intimidat de el si isi sustinea cu fermitate si diplomatie cererea de a schimba procentul castigului in favoarea firmei tatalui sau.

Nu am de gand sa plec de aici fara sa aduc situatia in favoarea mea.

Gandul sau fugi imediat la Hope. Ziua de ieri nu decursese asa cum dorise el. Dupa plimbarea pe plaja ea se intorsese inapoi la hotel. Chris ramasese pe plaja inca doua sau trei ore timp in care se gandise obsesiv la ea si la tampeniile ce probabil se aflau in capul parintiilor ei. Ii parea rau pentru ea si o compatimea. El scapase de autoritatea tatalui sau atunci cand plecase la facultate in New York, dar ea era inca prinsa in lesa de Alexander si Elena. Dorea sa o ajute; sa-i arate ca exista viata si dincolo de ordinele parintiilor ei, ca poate sa se bucure de ea fara ca cineva sa-i coordoneze fiecare pas. Insa asta insemna sa renunte la planul sau si sa accepte logodna.

­Poate ca as putea sa o ajut si in acelasi timp sa incerc sa aman casatoria. Voi crea niste aparente si voi fi mai discret cu aventurile mele. Am trecut prin ce trece ea si nu pot sa o las asa. Cineva trebuie sa o faca sa traiasca cu adevarat viata si sa se bucure de varsta pe care o are, isi spusese el atunci.

Cand se intorsese la hotel preferase sa o lase in pace, iar el il sunase pe Gerard. Christopher nu era genul de persoana care cerea ajutorul sau parerea cuiva la orice, asa ca nu-i spusese prietenului sau de gandurile sale. Evitase, pe tot parcursul conversatie, subiectul " Hope si logodna".

Seara abia putuse sa o convinga pe Hope sa doarma in pat cu el. Acceptase doar cand el ii promisese ca, de data aceasta nu se va mai trezi dimineata urmatoare in bratele lui. Desigur, Chris asteptase ca ea sa adoarma si apoi o apucase delicat de talie lipind-o de pieptul sau.

In dimineata aceasta cand el plecase spre firma aceasta o lasase dormind linistita. Inainte sa plece o vasuse cum se fastaceste si apuca perna lui in brate, strangand-o ca pe un obiect pretios.

-Si conditiile tale sunt in dezavantajul firmei mele! spuse amintindu-si de Diego si discutia pe care o purtau. Pusese intentionat accentul pe cuvantul al treilea incercand sa-i trasmita spaniolului ca nu se simte intimidat de el.

-Ei bine, aceea a fost prima si ultima mea oferta! spuse Diego.

Chris ramase serios desi fierbea de nervi pe interior. Incapatanat mai esti, omule! Se apleca putin in fata si isi freca meditativ barba proaspat rasa. Se ridica deodata de pe scaun aranjandu-si sacoul si zambi in timp ce ii intise mana lui Rosa. Diego se incrunta curios si luat prin surprindere ii stranse mana.

-Pacat, mi-ar fi placut sa avem sansa unei colaborari! spuse Chris si se indrepta catre iesire.

Risca! Acum risca totul, dar stia ca mai devreme sau mai tarziu Rosa isi va da seama ca nu poate pierde contractul cu Maddox International Industries si atunci va dori sa revizuiasca termenii acestuia. Zambi fermecator cand trecu pe langa asistenta spaniolului, iar aceasta nu se putu abtine sa nu ii intoarca gestul capatand o nuanta rosiatica in obraji.



The Only One(Seria One-Volumul 1)Where stories live. Discover now