32.Epilog

18.9K 1K 52
                                    


Dupa cateva luni lucrurile se schimbasera in bine. Toata lumea parea ca-si gasise locul si era multumit cu ceea ce avea. Gata cu fostele cuceriri, mafiotii si obsedatii sociopati. Fara certuri si reprosuri. 

-Iubito! striga Christopher de pe scari stiind ca in casa erau doar el si sotia lui.

-Daa!

-Vrei sa-ti aduc ceva de la bucatarie?

Hope era in ultima luna de sarcina si deplasarea atunci cand esti insarcinata cu gemeni e din ce in ce mai grea. Ofta si striga:

-Vreau clatite cu sirop de capsuni si suc de mere.

Mai bine nu intrebam! Dar fie, nu vreau sa-i lipseasca nimic iubitei mele sotii. Dupa ce cobor la bucatarie si pun tot meniul pe o tava urc inapoi.

Intra in dormitor zambind ca un apucat. Se aseza langa ea si ii puse tava in fata. Cu grija s ii taie el clatitele. Il ultima vreme statea mai mult acasa decat la firma pentru ca dorea sa fie alaturi de Hope in clipele mai dificile ale sarcinii.

-Poftim comanda, grasuta mea frumoasa.

Hope se stramba.

-Daca ma mai faci grasa nu mai mananc nimic. E si vina ta ca arat asa!

Chris incepu sa rada.

-Nu imi pasa cum arati ingeras, tu esti frumoasa oricum si te iubesc mai mult decat orice.

-Aah, iubitule esti asa dragut!

***

Nimeni nu poate sti cum sunt durerile nasterii mai bine ca o femeie. Hope era condusa de mai multe asistente catre sala de operatii. Cezariana era necesare in acest moment. Christopher era imediat in spatele ei agitat si speriat. Gemenii mai aveau cateva zile pana sa se nasca, dar se pare ca se incapatanau sa vina mai devreme. Un doctor il oprii in fata usii.

-Ar trebui sa ramaneti aici, il sfatui acesta.

Chris marai.

-Da-te din calea mea sau trec peste tine. Sotia mea are nevoie de mine acolo!

Doctorul nu mai spuse nimic si il lasa sa intre. Hope era aproape adormita din cauza anesteziei, dar totusi ridica mana spre el. Chris se apropie rapid si o saruta pe frunte apoi se lasa pe vine langa ea strangand-o de mana.

-Sunt aici iubito, ii spuse dupa care ea adormi.

Unde sunt? Vreau sa il vad pe Chris si copiii. Unde sunt bebelusi mei? Ma chinui sa deschid ochii si reusesc. Vad un tavan alb si simt mirosul de flori proaspete. Aud cateva soapte si imi misc capul. Il vad pe Christopher in fata unui patut si il aud suierand incet.

The Only One(Seria One-Volumul 1)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum