7. Spaghete cu brânză și diamant

21.8K 1.3K 23
                                    

I know your insides are feeling so hollow

And it's a hard pill for you to swallow

Yeah

But if I fall for you

I'll never recover

If I fall for you

I'll never be the same

Picaturile de apa fierbinte ce se prelingeau de-a lungul trupului frumos conturat al lui Hope erau tot ce-si putea dori de cateva ore. Era trecut de ora noua seara si era foarte obosita. Fusese o zi plina, dar totusi meritase fiecare gram de efort depus. Intalnirea de la orfelinat o ajutase sa-i ofere micutului Felix, de doar cateva luni, o casa noua, o familie iubitoare care sa-l creasca asa cum trebuie. Se simtea atat de bine cand unul dintre copii era adoptat pentru ca simtea ca face un lucru atat de nobil si de corect.

Opri dusul si iesi infasurandu-se intr-un prosop alb pufos ce-i ajungea pana sub fund. Mai lua unul pentru a se putea sterge pe parul ud. Iesi din baie si se duse la dulap cautand ceva potrivit in care sa doarma. In timp ce cauta printre rafturile cu haine simti doua palme incapatoare cuprinzandu-i fesele si strangand ferm. Tresari speriata si apucand la intamplare un tricou se intoarse pe calcaie lovindu-l pe atacatorul ei cu materialul din mana ei.

Agilitatea lui Chris il facu sa-si fereasca fata chiar cand avea sa fie lovit. Ii prinse mainile intre ale lui si i le imobiliza la spate. Piepturile lor erau acum lipite si privirea lui Chris aluneca usor in jos fixandu-se pe ceea ce se ivea de de dupa prosop.

Oho, mama natura a fost generoasa cu tine, ingeras!

Hope isi trecu limba peste buze imbujorandu-se, iar in acel moment Chris se incorda zambind fortat. Stransoarea mainilor lui slabi si astfel femeia din fata lui isi putu elibera mainile. Aceasta isi pozitiona palmele pe pieptul sau acoperit doar de o bluza neagra subtire si ii facu usor vant. Christopher se incrunta.

-Sa nu mai faci asa ceva niciodata! spuse Hope facand referire la gestul pervers de mai devreme.

E suparata sau mi se pare mie?! O vad cum se intoarce iarasi cu spatele la mine si ma ignora. Ma stramb imitand-o si ma apropi din nou de ea executand acelasi gest de mai devreme. Daca vrea sa imi impuna mie chestii atunci " casnicia" noastra nu va duce nicaieri. Nimeni nu imi mai spune mie ce sa fac. Si in plus cum as putea sa ma abtin cand fundul ala bombat imi face cu ochiul de la o posta.

-Termina! striga frumoasa blonda din nou, iar Chris zambeste de data aceasta.

Se apropie de ea si o lipeste cu spatele de usa dulapului avand ambele maini pe talia ei subtire si delicata. Fata sa se apleaca usor si buzele i se plimba patimase pe maxilarul ei apoi se opresc in spatele urechii si depun un sarut exact pe portiunea de piele sub locul cu pricina. Hope tremura usor simtind fiori prin tot corpul.

-De ce esti suparata? sopteste Chris, mana sa dreapta alunecand usor in jos spre coapse.

Pleoapele lui Hope se strang si adunand o ultima farama de putere il impinge din nou insa nu reuseste nimic.

-De ce ai venit? raspunde la randul ei cu o alta intrebare alegand sa o ignore pe a lui.

Ochii lui Christopher erau fixati pe pata usor violeta de pe gatul ei care era dovada ca dimineata din ziua aceea fusese cat se poate de adevarata. Isi lipi buzele umede de pata aceea sugand-o usor.

-Nu ti-au spus parintii tai ca pleaca impreuna cu ai mei la nu stiu ce eveniment? spuse cu buzele lipite de pielea ei. Elena a insistat sa ramanem impreuna in noaptea asta! Acum imi spui de ce esti suparata? continua pe un ton jucaus.

The Only One(Seria One-Volumul 1)Where stories live. Discover now