5. Nu mă atinge!

22.6K 1.3K 33
                                    

Baby I'm preying on you tonight

Hunt you down eat you alive

Just like animals

Animals

Like animals-mals



Trecusera trei zile de la sarutul dintre Chris si Hope. Trei zile in care tanarul Maddox nu iesise in niciun club si nu se intalnise cu nicio femeie la niciun hotel. Dar asta nu din cauza logodnicei lui ci din cauza tatalui sau care il ingropase in munca de la firma doar ca sa il tina ocupat si sa nu aiba sansa sa iasa in oras. Se purta cu fiul sau ca si cu un adolescent de saisprezece ani care dorea sa se strecoare afara din casa pentru o petrecere.

Azi norocul era de partea lui Christopher, Fred trebuia sa plece de urgenta in state pentru o intalnire de afaceri. Asta insemna un singur lucru: in seara asta Chris avea sa fie liber in sfarsit.


-Nu intra in belele si ai grija ce faci cu Hope! il avertiza Fred chiar inainte de a iesi pe usa vilei.


De parca as fi inca un copil de treispe' ani ca sa te mai ascult!


-Da, da, bine! spuse acesta din urma si tranti usa in urma tatalui sau. Isi ridica mainile in aer teatral si ofta ciufulindu-si parul. Urca in camera lui si isi culese telefonul ce zacea aruncat pe pat.


Gerard va fi incantat de ideea ce tocmai mi-a venit. Macar am si eu un prieten bun pe care ma pot baza. E precum fratele meu si lui ii pot spune tot ce am in cap. I-am povestit inclusiv de Hope si toata treaba asta cu nunta. M-a amuzat reactia lui cand a auzit de ceea ce a facut tata. A spus, si citez : " Fara suparare, dar pe tatal tau l-a scapat bunica ta in cap cand l-a nascut? ". Omul asta e fenomenal si ma bucur atat de mult ca suntem prieteni de cand eram in liceu. Pana si la facultate am mers impreuna. El stie de toate nazbatiile pe care le faceam in New York, fiindu-mi tovaras in ele. Am terminat aceeasi facultate si acum lucram impreuna la " Maddox International Industries".


Dupa nici trei tonuri de apel vocea lui Gerard se auzi in fundal urmata de niste chicoteli. Asta sigur e Natalie! se gandi Chris.


-Hei Chris, ce s-a intamplat?


-Nimic serios, vroiam sa va intreb daca veniti diseara in "The Kings"?


Se auzira cateva susoteli si Chris stia ca acum Gerard se consulta cu iubita lui. Inca nu-i venea sa crede ca era cu fata asta de aproape doi ani. Gerard era la fel ca el, un fustangiu incurabil, dar se pare ca Natalie il prinsese bine de tot in plasa ei. Nu se plangea. Ii placea de ea. Era amuzanta si prietenoasa si era de asemenea o petrecareata la fel de mare ca si Chris si iubitul ei.


-Deci? insista Christopher.


-De acord, dar tu ce faci? Parca erai barbat logodit cum sa mergi in club, Hope ce zice?


Evident, Gerard nu pierdea nicio ocazie in a-l tachina pe amicul sau din cauza logodnei.


Am rezolvat deja problema asta! Christopher zambi malefic.


-Vine si ea! spune prompt si hotarat.

The Only One(Seria One-Volumul 1)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum