8. Întrebări şi eschivări

21K 1.3K 22
                                    

And I'm gonna show you

What's really crazy

You should've known better

Then to mess with me harder




Dimineata veni mult prea repede pentru Christopher. Dormea atat de bine cand telefonul a inceput sa-i vibreze. Constient de faptul ca nu era la el in camera se repezi catre gadgetul performant oprindu-l. Ultimul lucru de care avea nevoie era ca Hope sa se trezeasca si sa inceapa sa se certe sau mai rau sa-l ia la palme. Ca tot isi aminti de ea, Chris incerca sa se ridice din pat, dar nu putu deoarece bratul subtire al lui Hope era strans infasurat in jurul torsului sau.


-La naiba! De ce faci asta si mai greu?


O apuca incet de parca ar atinge o floare delicata si reusi sa-i indeparteze mana. Se imbraca cat putu de repede si inainte de a pleca se apleca desupra ei si sperand sa nu o trezeasca isi lipi buzele de fruntea ei. Hope stramba din nas si se intoarse pe partea cealalta. Chris zambi si se departa urmand sa iasa pe usa de la balcon. Ajunse in camera de oaspeti si de acolo se grabi sa coboare la parter apoi sa iasa din casa si sa se urce in masina lui.


Cand ajuse acasa merse glont in camera sa si intra la dus. Avea o stare agitata si trebuia sa se detensioneze cumva. Dupa ce termina cu dusul isi imbraca unul din costumele sale facute pe comanda si cobora la parter. Victoria si Fred serveau micul de jun.


Daca ei sunt acasa, asta inseamna ca si parintii lui Hope erau cand am plecat eu de acolo. Sper ca nu m-au vazut furisandu-ma ca un hot. Ar fi jenant.


-Buna dimineata! saluta el si isi saruta dulce mama pe obraz. Victoria ii zambi.


-Nu trebuia sa fi la Hope? intreba Fred sorbind din sucul sau de portocale.


Asta-i momentul sa arunc bomba, sper doar ca pe mama sa n-o afecteze atat de tare, pana la urma e obisnuita sa ma vada mai mereu singur. Asta, bineinteles pentru ca nu stie de aventurile mele.Mh... mai bine tac acum, si vorbesc mai tarziu cu tata, separat. Cel putin asa vor avea o dimineata linistita si un mic de jun linistit.


-De acolo am venit acum un sfert de ora! spuse si privindu-si telefonul se departa catre usa de la intrare.


-Nu mananci nimic, dragul meu? striga Victoria ingrijorata.


-Nu imi e foame!


Iesi din casa si il saluta in trecere pe soferul lui intrand in garaj. Lua de pe un suport un set de chei si se indrepta catre masina lui; una dintre ele. Un Aston Martin V8 negru. Se urca la volan si porni motorul in cateva minute ajungand pe autostrada.


In timp ce conducea gandul ii zbura la ochii aceia frumosi de culoare albastra, de parul acela blond si moale si parfumul ce-l inhalase toata noaptea. O lasase singura fara sa stie macar ca dormise langa el. Lui Chris ii parea rau, dar in acelasi timp era bucuros ca totul se va termina cel mai probabil azi. Hope avea sa vorbeasca cu parintii ei, iar acestia cu Fred.

The Only One(Seria One-Volumul 1)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum