30. "Unde e Adam?"

15.1K 917 62
                                    


Christopher stramba din nas si pufni aruncand pozele pe birou. Se ridica de pe scaun trecandu-si mana prin parul si asa ciufulit. Nu-i venea sa creada. Rememora conversatia lui cu Hope de seara trecuta:

"- Pai politistii au mers la apartamentul lui cu un mandat de perchezitie si au descoperit chestii nu foarte frumoasa. Iubito, tipul e obsedat de tine. Avea poze cu tine peste tot, articole cu noi doi si in fiecare capul meu era marcat cu cate un x rosu.

-Ce? Si l-au arestat?

-Momentan ramane in spital pana ce i se vindeca rana complet. A fost demis din functia lui politica temporar pana se va ajunge la un final  in aceasta ancheta.

-Si aia?

-Allison va beneficia de o ameliorare a pedepsei pentru ca a cooperat cu autoritatile, dar stai linistita nu scapa nici ea. "

Barbatul se ridica de pe scaunul sau si iesi din birou. Traversa livingul spatios si urca treptele pana la etaj. Intra in dormitor si o gasi pe Hope intinsa in pat, urmarind o emisiune careia el nu-i acorda atentie. Se descalta si se aseza langa ea. Isi lipi buzele de obrazul fin al femeii apoi cobori catre buze, dar Hope se feri. El ofta invins.

-Serios, tu inca esti suparata? Tot ce am facut a fost pentru noi, ingeras, nu am...

-Shh, taci odata iubitule incerc sa urmaresc emisiunea. Nu mai sunt suparata, dar daca ma saruti dupa vrei mai mult si emisunea chiar e importanta.

Ii raspunse Hope tragandu-l langa ea. Il aseza cu capul pe umarul ei si incepu sa se joace in parul lui cat privea TV-ul. Chris expira usurat.

-Despre ce e? mormai cu nasul in parul ei.

-Hm?

-Emisiunea, iubito, despre ce e emisiunea?

- Ah... E episodul despre gemeni.

Urmara momente de liniste in care tot ce au facut a fost sa se mangaie unul pe altul si sa priveasca emisiunea. La un moment dat Chris se apleca peste burtica ei bombata si o saruta tandru.

-O sa aveti cea mai frumoasa si mai buna mamica, micutilor.

Hope chicoti.

-Si cel mai lingusitor, haios si dulce tatic, adauga.

-Ai uitat frumos, o certa Chris.

-Si modest, de asemenea.

Amandoi incepura sa rada si Chris continua sa le povesteasca celor doi viitori galagiosi cum o cunoscuse pe mama lor si cate batai de cap ii daduse pana sa recunoasca amandoi ca se iubesc.

-Si atunci mami a...

-Auzi tati, aproape ca am adormit eu la cat de frumos povestesti, dar nu vrei mai bine sa facem altceva?

Chris ranji pervers.

-Si ce propui, mami?

Hope se apropie si il saruta rapid pe buze apoi se retrase.

-Sa mergem si la Adam, mama ta probabil a inebunit la cat a obligat-o sa se joace cu el.

-Prostii. Mama il adora pe pitic, dar fie. Nu m-am mai jucat de mult cu el de-a indienii. Unde ti-ai pus rujurile? intreba barbatul si incepu sa rada.

Hope il trase de par.

-Haha... foarte nostim, sa nu va prind la rujurile mele.

Christopher se apelca si o saruta apasat. Limba lui o cauta pe a ei, dar Hope intrerupse sarutul ce deja cerea mai mult. El accepta invins si se ridica de pe pat ajutand-o si pe ea. O lua de mana si coborara jos impreuna. Victoria si Fred erau atenti la spectacolul de marionete dat de Adam pe uriasul sau vapor.

The Only One(Seria One-Volumul 1)Where stories live. Discover now