15. Plimbare neaşteptată

22.6K 1.3K 45
                                    


Pentru multi oameni weekend-ul inseamna eliberare. Dupa o saptamana incarcata si plina de activitati te bucuri sa sti ca weekend-ul e doar al tau si ca te poti relaxa si dormi cat poti si cat vrei tu de mult; nimeni nu te mai deranjeaza. Asa se intampla si pentru Hope. Soarele era deja pe cer de cateva ore, dar somnul ei atat de profund si de linistit nu parea sa fie deranjat de razele care ii mangaiau chipul angelic. Dupa o saptamana care fusese atat de agitata si dupa atatea nopti prea putin dormite, oboseala isi spusese cuvantul. In mod normal ar fi fost treaza inca de la prima ora a diminetii, dar azi... azi era o exceptie. 

 La parterul casei cineva tocmai ce sunase la usa. Una dintre servitoare merse sa deschida, indrumata si de vocea aprinsa a Elenei care ii spunea sa se grabeasca odata. Tanara care nu era trecuta de douazeci si trei de ani, ofta si afisand un zambet fortat deschise usa. Intepeni in loc privindu-l pe barbatul din fata ei. Imbracat cu niste blugi negri si o camasa alba cu maneca scurta, acesta o privea folosindu-si zambetul acela fermecator. Tanara abia ce putu sa se dea din usa si sa-i faca loc pentru a intra. El pasi sigur pe el pana ce ajunse in living. Elena scoase un sunet de uimire dupa care se grabi sa zambeasca. 

 -Christopher?! Ah, bine ai venit, dragule! spuse ea si il saruta pe barbat pe ambii obraji. 

 -Bine v-am gasit doamna Williams! Hope este? vorbi Chris. 

 Elena chicoti incet odata ce intelese motivul vizitei neasteptate.

 -Da, dar inca doarme! A fost o saptamana grea si aseara era destul de extenuata, ca si mine si Alexander de altfel! Am avut atat de mult de lucru saptamana acesta incat am si uitat sa o sunam sa-i urma la multi ani! 

Elena se gandea ca proababil Chris ii credea niste parinti nepasatori pentru ca nu o sunasera si nu-i dadusera nici macar un mesaj cat fusesera ei plecati in Barcelona, iar acum incercase sa gaseasca o scuza buna pentru dezinteresul lor. De cealalta parte Christopher isi mari ochii surprins si isi intredeschise buzele. 

 -Ce vreti sa spuneti? Cand a fost ziua ei? 

-Oh, nu stiai! Cu o zi inainte sa va intoarceti din Barcelona! 

 La naiba! Cum de nu am stiut? Dar nici ea nu a parut schimbata. Ah, fir-ar, a fost in ziua cand am mers la castel si in ziua in care ne-am certat. Futu-i! Daca as fi stiut as fi incercat sa-i fac ziua cat mai buna, dar eu ce am facut? Am dus-o in vizita la castelul ala unde aproape ca am pierdut-o, apoi la cina aia plictisitoare in care nu s-a simtit deloc in largul ei si pe urma, ca si cum nu ar fi fost indeajuns, am intrat peste ea in dus si am iesit la fel de repede lasand-o cu ochii in soare si cu multe intrebari, nici macar nu am dormit langa ea in noaptea aia. Dupa ce am baut acele cateva pahare nu stiu cum , dar am adormit pe canapea. Apoi dimineata urmatoare m-am purtat ingrozitor cu ea, dar de fapt eram furios pe mine.Trebuie sa repar asta. 

 -Inteleg! Ah... pot sa urc la ea? 

 Elena facu un gest cu mana spre scarile ce duceau la etaj. 

Casa familiei Williams nu era atat de mare ca a lui, avea doar doua etaje, dar totusi era decorata cu bun gust si nu-i lipsea nimic. Chris urca treptele cate doua in timp ce dadea cateva mesaje. Avea de gand sa-si rectifice greseala. Ajunse in fata dormitorului  care il intresa. Isi bloca telefonul si il baga in buzunarul blugilor. Apasa usor manerul si impinse usa cu grija. Se strecura incet si apoi o inchise inapoi la fel de lent si fara zgomot. Privi cateva secunde prin jur reamintindu-si de cum arata incaperea de ultima data cand fusese aici. 

Ochii i se fixara pe patul din fata lui. Inima incepu sa-i bata de doua ori mai repede la vederea trupului ce era lasat la vedere fara sa fie acoperit de pilota alba. Totusi ceva i se parea cunoscut si deodata pe fata lui paru un zambet strengar. Era imbracata doar cu un tricou alb si lenjerie intima si pe langa asta tricoul acela era al lui. Aproape ca uitase de faptul ca avea un rand de haine aici. Cele pe care Hope le imprumutase de la el in dimineata cand el ii udase rochia cu care fusese imbracata la "The Kings" . Realiza ca si rochia ei era pe undeva prin dulapul lui. 

The Only One(Seria One-Volumul 1)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora