3. "Îmi acorzi acest dans?"

27.7K 1.3K 70
                                    




Christopher isi aranja meticulos cravata si costumul albastru de firma pe care-l purta. Daca avea sa se plictiseasca teribil macar putea sa atraga atentia vreuneia dintre invitate si cine stie poate ca seara nu va fi asa de plictisitoare pana la sfarsit. Isi aranja parul proaspat spalat si se dadu cu putin parfum. Isi lua telefonul de pe noptiera si cobori la parterul vilei. Tatal si mama lui il asteptau de cateva minute.


-A venit si printul castelului, acum putem sa mergem odata? mormai Fred strambandu-se teatral.


Chris isi dadu ochii peste cap si isi lua la revedere de la mama lui. Din pacate Victoria nu se simtea foarte bine si nu putea merge cu ei. Plecara impreuna cu masina tatalui sau, un Range Rover negru cu geamuri fumurii. Pe tot parcursul drumului Chris privea plictisit pe geam. Nu avea niciun chef de cina aceasta.

Cand au ajuns in sfarsit la eveniment, Fred l-a prezentat unui prieten vechi de-al sau cu care spunea ca va colabora pentru viitoarele afaceri. Putin ii pasa lui ca tatal sau va avea un asociat. Domnul nu parea mai batran decat tatal sau si avea o alura serioasa si dura. Cand ii stranse mana observa cat de tare il stransese si asta il facu sa se intrebe ce era in neregula. Alexander, caci asa il chema pe domnul serios, ii conduse pe cei doi catre un grup de femei. Dintre acestea iesira la inaintare o doamna in varsta, dar destul de frumoasa impreuna cu o femeie mult mai tanara ce isi tinea bratul agatat de cel al femeii in varsta.


-Ele sunt sotia mea, Elena si fiica noastra Hope! facu prezentarile Alexander.


Fred le saruta mana pe rand celor doua femei si ei bine, Chris facu la fel. Hope i se parea destul de frumoasa si se gandi ca poate ea l-ar putea salva de plictiseala groaznica din seara aceasta. Se asezara cu totii la masa. Fred si Alexander stateau amandoi unul in fata altuia, de-o parte era Elena, iar de cealalta Christopher si Hope.


E draguta fata asta, dar ceva imi spune ca nu e genul meu. Eu prefer femeile mai experimentate si mai tupeiste. De multe ori mi s-a intamplat sa ma incurc cu femei mai mari decat mine ca varsta, dar nu am regretat niciodata. Nu trebuia sa-mi fac probleme pentru ca ele deja stiau cum sta treaba si intelegeau foarte bine ca e doar o noapte si apoi gata. Nu ne cunosteam a doua zi.


Hope avea chipul acela nevinovat si inocent in plus era foarte retrasa. De cand se asezasera la masa ea privea doar in jos si nu vorbea. Poate ca nu se simte in largul ei pentru ca la masa se discuta doar de afaceri. Acordurile melodiei "One" de la Ed Sheeran se auzeau in fundalul incaperii si privind catre cuplurile care dansau lui Chris ii veni o idee. Cel putin asa nu mai trebuia sa asculte discutia plictisitoare dintre tatal sau si asociatul lui. Se ridica de la masa facandu-i pe ceilalti atenti, si aranjandu-si sacoul intinse mana in directia tinerei de langa el. Aceasta isi ridica privirea albastruie spre el si clipi des.


-Imi acorzi acest dans? spuse folosindu-si tonul acela sarmant al sau ce nu dadea niciodata gres.


-Ah, eu... sigur! raspunse ezitant Hope, dar ceea ce nu stia Christopher era ca initial dorise sa-l refuze, insa mama ei o "atentionase" subtil pe sub masa.


Ajunsera langa celelalte cupluri care dansau si atunci Chris o trase usor de talie apropiind-o de el. Hope isi puse o mana pe umarul barbatului, iar cealalta fu impreunata cu a lui. Incepura sa se miste usor pe ritmul lent al melodiei. Se sincronizau perfet si Hope se simtea de parca ar plutii. Melodia era printre preferatele ei asa ca intr-un moment de melancolie isi puse capul pe umarul lui Chris si inchise ochii leganandu-se pe ritmul melodiei.

The Only One(Seria One-Volumul 1)Where stories live. Discover now