6. " Îngeraş? "

21.9K 1.2K 17
                                    



Tonul aspru al lui Hope il uimi pe Christopher pentru cateva secunde. Masina se opri si atunci constata ca erau in fata casei lui. Hope arunca o privire scurta catre portiera din dreptul lui Chris. Barbatul ofta si iesi din masina pregatit sa intre in casa, dar sunetul scos de trantitul altei portiere il facu sa faca o intoarcere rapida pe calcaie. Hope se indrepta spre el cu pasi grabiti. Ochii sai curiosi nu se puteau abtine din a-i privi picioarele, superbe, dupa parerea lui. Privireai ii urca tot mai sus oprindu-se pe alocuri la fiecare curbura a corpului ei. Cand in sfarsit ajunse la ochii ei, fu surprins sa vada ca acestia emanau inca o furie mocnita. Sa fie oare ce imi imaginez eu, motivul nervozitatii ei? se intreba el. Hope ajunse in fata lui si ii intinse cheile masinii apoi facu cale intoarsa calcand apasat pe alea pavata ce ducea catre iesire. Christopher privi doua secunde cheile masinii sale, abandonate in palma sa si apoi realiza ce urma sa se intample. Nu se mai gandi a doua oara si porni in urma femeii, incercand sa-si pastreze echilibrul. O prinse de brat intorcand-o cu fata spre el.


-Unde crezi ca te duci? mormai acesta.


-Voi lua un taxi catre casa! veni si raspunsul lui Hope.


In niciun caz nu am sa o las la o ora tarzie ca asta in mainile unui taximetrist de doi bani. Daca intalneste vreun mos din acela libidinos, sau poate un criminal in serie, sau... ah, de ce imi pasa dintr-o data de ea? Parca vroiam sa scap cat mai repede de prezenta ei. 


-Nici nu ma gandesc! Haide, ramai aici in seara asta! spune barbatul si o trage usor de mana catre intrarea incasa, dar Hope se impotriveste, din nou.


-De ce as face asta? protesteaza ea.


-Pentru ca se presupune ca esti logodnica mea si ca ar trebui sa ma asculti!


De data aceasta Hope isi smuci mana din a lui Chris si se departa facand doi pasi in spate. Isi incrucisa bratele la piept si il privi incruntata ca o mama ce isi dojeneste fiul.


-Iar tu se presupune ca imi esti fidel mie, "logodnicei tale", dar nu ti-a pasat de asta cand ai fost cu blonda aia la club, nu-i asa?!


Aha! Deci nu mi s-a parut. De asta era suparata. Dar, ma intreb de ce o deranjeaza atata de tare, caci pana la urma e constienta ca toata treaba asta cu logodna e doar o scamatorie a parintiilor nostrii si ea mi-a spus ca nici ei nu ii convine si ca o face pentru ca asa vor parintii ei. Asta nu inseamna ca trebuie sa-mi faca o scena de gelozie adevarata!


-Hope intra o data in casa! sopti Chris calm.


-Nu!


Incapatanarea femeii nu facea decat sa-l aduca pe Chris la disperare. Fiind inca sub influenta alcolului si cu nervii intinsi se napusti asupra lui Hope si o apuca imediat in brate ridicand-o pe umarul lui apoi porni spre usa casei. Hope tipa scurt cand se simti insfacata si luata pe sus. Se agita si ordona sa fie lasata jos, dar nu avea cu cine sa se inteleaga. Incepu sa dea din maini si din picioare. Spera ca unul din pantofii ei sa-l nimereasca pe Chris in fata si astfel sa o lase jos. Pumnii sai loveau cu toata forta, dar spatele masiv al lui Christopher parea sa fie de fier. Fiind satul de agitatia ei Chris ridica palma si o plesnii rapid peste posterior, reusind sa scoata alt tipat de la ea.

The Only One(Seria One-Volumul 1)Where stories live. Discover now