19. Decizii drastice şi noi apariţi

22.1K 1.1K 72
                                    


După două săptămâni...

Sunetul enervant al alarmei telefonului îl făcu pe Christopher să se ridice pe coate mormăind o înjurătură înceată. Se lăsa înapoi pe perna lui moale și primitoare oftând și trecându-și mâinile prin păr.

Nu înțeleg ce se întâmplă cu tata! De ce a schimbat regulile angajaților și ne pune pe toți, inclusiv eu, să lucrăm peste program?

Un braț subțire i se încolăcit pe abdomenul gol și descoperit. Buzele dulci și moi i se lipira de pielea gâtului făcându-l să toarcă ca o pisică. Rânji și se întoarse pe partea stângă sprijinindu-se pe un cot.

-Neața doamnă Maddox! spuse și o sărută apăsat pe Hope.

Femeia strâmbă din nas și își afundă fața în pieptul lui. Chris o trase mai aproape urcând-o pe el.

-Mh... cât mai trebuie să te trezești așa de devreme? întrebă ea somnoroasa.

-Nu știu, dar nu-mi place deloc, abia dacă vă mai văd pe tine și Adam! se planse Chris și îi sărută părul apoi cu mâna începu să facă cerculețe pe spatele ei gol. Își aminti de seara trecută când ei doi avuseseră parte de câteva clipe de intimitate.

După ce mai lenevira putin în pat, Chris se ridică și merse la baie. Făcu un duș rapid apoi se spălă pe dinți și își aranja părul. Intră înapoi în dormitor și deschise dulapul, care acum era ocupat și dw hainele lui Hope. Se mutase cu el încă de săptămâna în care se căsătorisera, mai exact după noaptea de miere. Caută ceva să se schimbe când o auzi pe Hope strigând :

-Christopher David Maddox!

Oh, nu! Ce am făcut acum? Mă strigă așa doar când am dat de belea.

-Ce s-a întâmplat? întrebă el intrând în baie unde Hope era doar în lenjerie intimă și se privea ciudat în oglindă.

-Crezi că m-am îngrășat?

Bărbatul începu să râdă amuzat. Se apropie și o sărută rapid.

-Mie mi se pare că arăți bine! spuse apoi ieși și își îmbrăcă costumul de culoarea cărbunelui. Merse apoi în camera lui Adam care încă dormea. Se apropie de patul în formă de vapor și îi sărută fruntea cu grijă, fără să-l trezească.

Era mândru de ce reușise să facă cu camera aceasta. Își pusese toată pasiunea lui pentru bărci și vapoare în ea. Pereții erau pictați in nuanțe de albastru exprimând valurile mării, de tavan erau atârnate mai multe machete ale unor iahturi și bărcuțe. Veioza era și ea in formă de barcă, iar pe jos erau covorașe pufoase albastre și albe. În plus de asta, camera era plină de jucării și animale de pluș, plus câteva piese de mobilier.

Ieși din cameră fără să facă zgomot și coborî la parterul vilei unde Victoria și doamna Juliette luau micul de jun în bucătărie. Chris le sărută pe amândouă și se așează la masă. În scurt timp apăru și Hope cu fața palidă. Christopher aproape că se îneca când o văzu.

-Iubito, ești bine? o întrebă ajutând-o să se așeze pe in scaun.

Femeia dezaprobă din cap.

-Ce s-a întâmplat scumpo? o întrebă Victoria.

-Mi-a fost puțin rău, cred că am mâncat ceva stricat sau...

Nu mai continuă caci începu să bea din paharul cu apă ce il dăduse soțul ei. Victoria si doamna Juliette se privira sugestiv una pe alta si apoi incepura sa chicoteasca pe infundate.

Oh, cat de naivi sunt copii astia! sunt destul de convinsa de faptul ca nora mea nu are nicio problema de sanatate, ceea ce are ea e un motiv clar de bucurie, dar nu pot fi sigura pana  nu am si dovezi! gandi Victoria privindu-si fiul cum se fataia de colo colo incercand sa-i ofere sotiei lui tot ce avea nevoie pentru micul de jun.

The Only One(Seria One-Volumul 1)Where stories live. Discover now