4. Dulce şi delicată

24.2K 1.4K 37
                                    

I am in misery

There ain't nobody

Who can comfort me

Why won't you answer me?

The silence is slowly killing me





Dimineata il gasise pe Christopher in patul sau mare din camera de hotel insa de unul singur. Noaptea trecuta fusese ca un fulger pentru el.Aparuse si disparuse in aceeasi clipa. Bause destul de mult si nu-si mai amintea exact ce se intamplase. Stia ca avusese parte de o partida incinsa alaturi de Candice apoi o trimisese acasa in cel mai nepoliticos si dur mod posibil. Nu avea de ce sa mai ramana dupa ce isi terminase treaba, se gandise el asa ca ii spusese sa-si ia hainele si sa plece. 

Acum era trecut de ora zece si jumatat si el inca statea in pat luptandu-se cu durerea de cap pe care o avea. Telefonul care ii vibra pe noptiera nu-l ajuta mai deloc. Facu un efort si il lua raspunzand ragusit:

-Christopher, cand pleci de la hotel ai grija sa treci pe la camera 109 si sa o iei si pe Hope cu tine! spuse vocea groasa si serioasa a tatalui sau. 

Chris aproape cazu jos din pat cand intelese ce tocmai i se spusese.

-Ce tot vorbesti acolo, tata?

-Iti voi explica pe scurt: Aseara dupa ce ai plecat, o echipa de paparazzi a plecat pe urmele tale, nu puteam risca ca ei sa credeada ca te-ai certat cu viitoarea ta sotie asa ca am trimis-o si pe ea la hotel si am cazat-o la camera 109. Nu stiu sigur daca paparazzi s-au retras, dar ar fi mai bine sa fiti vazuti plecand impreuna de acolo. Am vorbit cu ea de dimineata sa astepte pana ce te vei duce sa o iei! Veniti acasa pentru pranz pentru ca i-am invitat si  pe parintii ei.

Fred isi cunostea fiul si stia ca anuntul de seara trecuta il enervase la culme, dar planul acesta nu avea cum sa nu functioneze. Plus ca era foarte benefic pentru firma. Impusca doi iepuri dintr-o lovitura. Fiul sau nu avea decat sa se opuna, dar casatoria aceasta va avea loc, fie ca ii place sau nu.

-Nu! marai Christopher. Nu am de gand sa particip la sarada asta. Nu ma casatoresc cu nimeni! 

-Nu prea ai de ales. Hope este potrivita pentru statulul acesta si in plus am avut grija ca mama ta sa afle povestea de la mine. Sti cat isi doreste un nepot asa ca a fost foarte incantata. Nu ai vrea sa o dezamagesti, nu-i asa?

Nu-mi vine sa cred ca persoana aceasta e tatal meu. Imi provoaca greata. Dar, in fapt, nu stiu de ce ma surprinde. Mereu a incercat sa imi impuna si sa-mi controleze viata. Inca de cand eram un mic copil. Nu s-a purtat cu mine ca si un tata ci mai de graba ca un profesor. A vrut din totdeauna ca eu sa fiu tot ce el nu a putut fi si sa fac lucrurile in maniera lui. Reusise, dar asta inainte de a pleca la facultate in New York. Acolo am descoperit ca viata mea se scursese degeaba si ca fusesem tinut in lesa de tatal meu. Cand m-am intors in Londra, au inceput si certurile cu el. Il dispera simplul fapt ca nu faceam ce imi spunea, dar mie imi placea sa-l vad enervat. 

Acum recurge la cele mai josnice planuri pentru a ma face din nou sa ma supun ordinelor lui. E nebun daca isi imagineaza ca voi lasa lucrurile asa.

-Ma santajezi cumva? intreba Chris ridicandu-se din pat si mergand in sufragerie.

-Nu-mi dai de ales. Trebuie sa te potolesc cumva, baiete. Nu aveam nicio problema daca aventurile tale erau discrete, dar tu incerci sa le faci cat mai evidente si plus ca seduci femei maritate. Tu iti dai macar seama ce inseamna asta pentru renumele firmei noastre?

Tale, tata. Firmei tale. E singurul lucru la care tii. Mai multe decat ai tine la propriul copil, din cate se vede. Christopher ofta si isi trecu mana prin par apoi peste fata.

The Only One(Seria One-Volumul 1)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum