20.Patru?

21.1K 1.2K 110
                                    



Hope intra in biroul ei de la orfelinat urmata de un cuplu care dorea sa adopte o fetita. Pareau destul de tineri. Barbatul saten spre blond cu ochii de un verd crud nu parea sa aiba mai mult de douazeci si saptea de ani, iar femeia, roscata si cu ochii caprui, parea cu un an sau doi mai mica ca el. 

Imi amintesc de mine si de Chris! Si in plus de asta felul in care el o tine de mana demonsteaza cat de mult se iubesc. Sunt sigura ca July se va acomoda imediat cu ei. Are doar un an si jumatate si e o fetita plina de energie. 

-Deci... ce spuneti? intreba barbatul iar Hope isi reveni din gandurile sale.

Deschise dosarul si zambi catre ei luand un formular dintr-un sertar al biroului. 

-Ei bine, domnule Davis, cred ca nu exista nicio problema. Completati acest formular si apoi vom semna actele de adoptie.

Ochii celor doi soti se marira si se privira unul pe altul emotionati dupa care zambira si incepura sa completeze formularul.

*

Usile liftului se deschisera, iar Chris miji ochii si intr-o secunda se dadu un pas mai in spate evitand atingerea lui Allison. Gandul ca Hope ar fi putut iesi din lift il ingrozea. Respira usurat cand il vazu pe Gerard inaintand zambitor.

Cand barbatul vazu cine era langa prietenul sau, zambetul ii pieri si inghiti in sec. Allison fu la fel de surprinsa sa-l vada, dar totusi, aparitia lui Gerard nu o socase atat de tare ca cea a lui Chris. Pe cel dintai il recunoscu ca fiind la fel cum si-l amintea.

-Ce naiba se intampla aici, frate? striga Gerard privindu-l pe Chris si mana lui Allison, care se retrase imediat.

-Nimic... ea...

Gerard nu-l lasa sa continue oferindu-i o morala de toata frumusetea.

-Omule, ce dracu! Parca erai insurat! Si cu copil pe deasupra! Ce faci acum, ha? Cum a reaparut ea ai uitat de Hope, parca spuneai ca...

-Taci odata, boule! Nu se intampla nimic! spuse Chris si apoi zambi in coltul gurii. Tu te auzi ce spui, nu as lasa-o pe Hope pentru una ca ea, nici sa ma bati! striga si el.

Allison simti cum tot sangele i se urca in cap.

Ei, na! Da' cine mama dracu' e Hope asta de e asa de speciala? Parca era mort dupa mine?! Nu credeam sa-l aud vreodata spunand ca are pe cineva mai buna ca mine... Lasa ca vedem noi, Chris, dragule!

Gerard paru surprins o clipa, dar apoi zambi urmand sa inceapa sa rada cu hohote. Il batu pe umar pe prietenul sau fiind mandru de ceea ce auzise. Se intoarse apoi spre Allison si ii spuse:

-Si...cum mai e viata ta Allison? 

-Ha... Gerard esti acelasi nesimtit incurabil!

Barbatul mima un cascat plictisit si facu un semn usor cu mana.

-Da, da, scuteste-ma!

Allison pufni si pleoscaind din buze se intoarse pe calcaie mergand inapoi in apartamentul ei. Si ea care crezuse ca il va gasi pe Chris exact asa cum il lasase cu cativa ani in urma. Adevarul era ca il parasise pentru Ryan dintr-un capriciu. Se indragostise de Ryan doar pentru ca era baiatul cel rau din faculate. Credea ca, cu ea nu se va purta ca si cu celelalte fete, dar se inselase. Dupa ce o bagase in patul lui o abandonase ca pe o carpa. Christopher o iubise cu adevarat, dar ea nu a stiut sa aprecieze. El se purta mereu frumos cu ea si ii oferea mereu flori si cadouri. Auzise la TV ca el devenise un adevarat Don Juan prin Londra si in plus stia deja ca are multi bani, asa ca se gandise sa se intoarca inapoi la el fiind convinsa ca el inca o iubeste ca un nebun. Insa, uite ca nu era asa. El era insurat si dupa cuvintele lui, ce sunasera mai mult ca o insulta, se vedea ca tinea la sotia lui. Cu toate acestea ea se incapatana si isi propuse sa-l recupereze. Nu o intresa ca avea si un copil.

The Only One(Seria One-Volumul 1)Where stories live. Discover now