Κεφάλαιο 5

28 2 0
                                    

        Βρισκόμαστε στην πλατεία του Μέιλον Σίτυ.Είναι πολύ ωραία.Βασικά νομίζω πως το πιο ωραίο είναι το γεγονός οτί είμαι με παρέα σε αυτή την πλατεία και όχι μόνη μου.Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι τέτοιο με παρέα.Είναι απλά τέλειο!

<<Λοιπόν,σου έχω μία έκπληξη!>>Μου είπε καθώς καθόμασταν στις ξύλινες κούνιες.

<<Τί έκλπηξη;>>Τον ρώτησα γεμάτη απορία.

<<Θέλω να σε πάω σε ένα μέρος που νομίζω πως θα σου αρέσει.Είναι κοντά στο σπίτι σου.>>Μου απάντησε και σηκώθηκε από την κούνια.Έπειτα άπλωσε το χέρι προς το μέρος μου περιμένοντας να του δώσω το δικό μου.

<<Βασικά δεν ξέρω...>>

<<Γιατί;>>Με ρώτησε στεναχωρημένος και κάθησε στο χαλίκια περιμένοντας με ανυπομονησία να του απαντήσω.

<<Δε θέλω να το πάρεις στραβά,αλλά μόλις γνωριστήκαμε και δεν είμαι εκατό τις εκατό σίγουρη για το αν πρέπει να σε εμπιστευτώ.>>Του είπα και μετά περίμενα την αντίδρασή του.

<<Χμ...όντως έχεις δίκιο...>>Ξεκίνησε να λέει.<<Μπορεί να είμαι ναρκωμανής.>>

<<Ναι.>>Του είπα αμέσως.

<<Ή απαγωγέας...>>Είπε και κοίταξε τον ουρανό.

<<Ή δολοφόνος.>>

<<Σωστά!>>Φώναξε.<<Σε αυτή την περίπτωση ,λοιπόν, μπορώ να σε απαγάγω και να σε κλειδώσω στο σπίτι μου για να σε έχω μαζί μου όλη τη μέρα.>>Είπε ψιθυριστά και μετά άρχισε να με γαργαλάει αναγκάζοντάς με να σηκωθώ από την κούνια.

<<Ακόμα σου κάνω για δολοφόνος;>>Με ρώτησε και κοιτάζοντάς με μέσα στα μάτια.

<<Δεν είμαι σίγουρη...μπορεί να είσαι καλός στο να κρύβεις την πραγματική σου ταυτότητα.>>Του απάντησα και τον πλησιασα.

<<Σοβαρά;Τί πρέπει να κάνω για να σε πείσω ότι είμαι ένας απλός έφηβος;>>Είπε ήρεμα.

     Εγώ κοίταξα το έδαφος και άρχισα να προσποιούμαι πως σκέφτομαι.Κάποια στιγμή είδα τον Ήθαν να με πλησιάζει γρήγορα.Αφού με έριξε κάτω άρχισε πάλι να με γαργαλάει και να με ρωτάει αν τον πιστεύω.Εγώ φώναξα δυνατά πως τον πιστεύω και πως τελικά έκανα λάθος που τον υποπτεύθηκα.Τότε σταμάτησε να με γαργαλάει και με βοήθησε να σηκωθώ.

<<Πάμε;>>Με ρώτησε χαμογελώντας.

<<Πάμε.>>Απάντησα κατευθείαν.

My love storyWhere stories live. Discover now