Κεφάλαιο 20

10 2 0
                                    


 


      Ο αδερφός μου σταματάει το αμάξι ακριβώς έξω από το σχολείο.Εγώ και ο Ήθαν κατεβαίνουμε και τρέχουμε στον προαύλιο χώρο.Προσπαθούμε να περάσουμε απαρατήρητοι,αλλά μάλλον δεν τα καταφέραμε και πολύ καλά.

<<Αποφασίσατε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας ξανά;>>


     Αυτή η φωνή μου ακούγεται πολύ γνωστή.Είμαι σίγουρη πως η συγκεκριμένη γυναίκα μου έχει ξαναμιλήσει.Δεν μπορώ να καταλάβω,όμως,ποιά είναι!Κοιτάζω στον Ήθαν στα μάτια και του κάνω νόημα ώστε να γυρίσουμε προς το μέρος της γυναίκας.Εκείνος μου γνέφει καταφατικά και αφού μετράω ως το τρία,γυρνάμε αργά αργά.


<<Χαίρομαι που δε μας ξεχάσατε,δεσποινίς Φό και κύριε Τζόνσον.>>Λέει η κυρία Άρκτεν.


<<Γαμώτο...>>Ψιθυρίζει ο Ήθαν απογοητευμένος.


     Η τρομακτική διευθύντρια μας πλησιάζει και μας χαμογελά.Κοιτάζει μια εμένα,μια τον Ήθαν και συνεχίζει να έχει ζωγραφισμένο αυτό το ειρωνικό χαμόγελο στα χείλη της.

<<Θα είχατε την καλοσύνη να με ακολουθήσετε και οι δύο σας στο γραφείο μου;>>Λέει και αρχίζει να προχωρά προς το κτήριο.<<Αν θέλετε να μη μάθουν τίποτα οι κηδεμόνες σας για τις απουσίες τις οποίες έχετε συγκεντρώσει.>>


     Γυρνάω κατευθείαν προς το μέρος του Ήθαν.

<<Ήταν αυτό...>>


<<Απειλή.>>Λέει το μελαχρινό αγόρι συμπληρώνοντας την πρότασή μου.


    Ξεκινάμε να περπατάμε προς το μέρος της διευθύντριας.Μπαίνουμε στο μεγάλο παλιό κτήριο και κατευθνόμαστε προς το γραφείο της κυρίας Άρκτεν.Λίγα βήματα πριν από αυτό,όμως,εμφανίζεται μπροστά μας ο Χάρρυ.

<<Τί κάνεις εσύ εδώ;>>Τον ρωτάει ο Ήθαν παραξενεμένος αμέσως.

    Το πνεύμα,το οποίο έχει στοιχιώσει ολόκληρη την πόλη μας πλησιάζει.Μας λέει πως δεν πρέπει να τον δουν και γι'αυτό θα ήταν καλύτερο να κρυφτούμε για να μιλήσουμε.Από την άλλη,ακούγεται η κυρία Άρκτεν που μας επιπλήττει από το γραφείο της,επειδή αργούμε να φτάσουμε.

   Ρίχνω μια ματιά στο αγόρι που στέκεται δίπλα μου.Είναι ολοφάνερο το γεγονός πως έχει προβληματιστεί και προσπαθεί να βρει μια λύση.Αυτή τη στιγμή μας έχουν θέσει ένα πολύ ισχυρό δίλλημα.Ή θα ακολουθήσουμε την διευθύντρια και θα αναλάβουμε όλες μας τις υποχρεώσεις και θα συναντήσουμε μετά τον Χάρρυ ή θα απορρίψουμε οποιαδήποτε περίπτωση συγχώρεσης και επιστροφής στα μαθήματά μας.

My love storyOù les histoires vivent. Découvrez maintenant