Kεφάλαιο 26

5 1 0
                                    

Φτάσαμε στο Μέιλον Σίτυ.Βρισκόμαστε στο δρόμο προς το σπίτι μας και επικρατεί νεκρική ησυχία.

<<Λίαμ...>>Λέω κάποια στιγμή στον αδερφό μου.

Εκείνος περιμένει να ακούσει τί θέλω να πω.

<<Αν ο Χάρρυ ήταν αυτός που διέδωσε τον ιό, ολόκληρη η πόλη δε θα έχει γεμίσει με ζόμπι;>>

<<Μπορεί.>>Απαντάει ήρεμα.

Ο αδερφός μου φαίνεται πολύ ψύχραιμος.Νομίζω, όμως, πως καταβάθος ανησυχεί και φοβάται τόσο για τη ζωή του όσο και για την δική μου.Αυτή τη στιγμή, μπορεί να βρισκόμαστε σε μια πόλη γεμάτη με ζωντανούς-νεκρούς.Εννοείται πως είναι αδύνατο το να τους αντιμετωπίσουμε όλους, εκτός κι αν...

<<Το βρήκα!>>Φωνάζω, τρομάζοντας τον, αφοσιωμένο στην οδήγηση, αδερφό μου.

Στη συνέχεια του εξήγησα τί ακριβώς σκεφτόμουν, αλλά και πού κατέληξα.Όπως προαναφέρθηκε, υπάρχει μια πιθανότητα η πόλη να έχει μετατραπεί σε καταφύγειο των ζόμπι.Εγώ και ο αδερφός μου δε θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε όλα με τα πιστόλια και τα μαχαίρια.Υπήρχε, όμως κάποιος, κάποτε που κατάφερε να αντιμετώπισει όλα τα ζόμπι, ρίχνοντας μια βόμβα.

Ο Λίαμ συμφώνησε με το γεγονός πως είναι ο μόνος τρόπος για να ξεφορτωθούμε όλα τα ζόμπι, αλλά θα πρέπει να βεβαιωθούμε πως δεν έχει μείνει κανένας άνθρωπος, ζωντανός εδώ.Επίσης, μπορεί όλα αυτά τα ζόμπι να μην είναι νεκροί άνθρωποι που βγήκαν από τους τάφους τους και άρχισαν να περπατάνε, αλλά να ήταν ζωντανοί που μολύνθηκαν από τον ιό.Η βόμβα αποτελεί την εύκολη λύση.Αυτός που την έριξε τότε, ίσως να μην γνώριζε για τον ιό.Ή ενδεχομένως να μην μπορούσε να βρει το αντίδοτο.

Τελικά, συμφωνήσαμε πως θα ήταν καλύτερο το να προσπαθήσουμε να βρούμε το αντίδοτο, από το να σκοτώσουμε όλους αυτούς τους αθώους ανθρώπους.

Ύστερα από λίγα λεπτά, φτάνουμε έξω από το σπίτι μας.Αφήνουμε το αμάξι ακριβώς έξω από την ξαγκελόπορτα και περνάμε στον κήπο.

Ο αδερφός μου κατευθύνεται προς το κιόσκι.Φαίνεται να κοιτάζει κάτι παράξενο.Έτσι, πλησιάζω κι εγώ.Τότε, καταφέρνω να δω το αίμα μέσα στο κιόσκι.Είναι πολύ.Πάρα πολύ.Ποιοί όμως σκοτώθηκαν εδώ;Ποιός τους σκότωσε, πώς και γιατί;

<<Λίαμ...>> Λέω μόλις πηγαίνω στην πισινή μεριά του κιόσκι.<<Υπάρχει κάτι εδώ που είμαι σίγουρη πως θες να το δεις!>>

My love storyWhere stories live. Discover now