Κεφάλαιο 16

18 2 0
                                    

    Η νεαρή γυναίκα με τα μακριά ξανθά μαλλιά μπαίνει αργά μέσα στο δωμάτιο.Στέκεται όρθια μπροστά από την ανοιχτή πόρτα.Λίγο πιο πίσω βρίσκεται και ο πατέρας μας.

<<Από εδώ και περά θα μένω μαζί σας.Ή μάλλον για να το θέσω καλύτερα θα είμαι η καινούρια μητέρα σας.>>Λέει δυναμικά και με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο.<<Γι'αυτό θα γίνουν ορισμένες αλλάγες.Για παράδειγμα...>>

   Εγώ και ο Λίαμ αναρωτιόμαστε τί θα πει.Μπορώ να το δω στο βλέμμα του αδερφού μου πως την απεχθάνεται και δεν την θέλει μέσα στο σπίτι μας.Το ίδιο κι εγώ,αλλά η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα,παρά να την ανεχτούμε.

<<Τα δύο αγοράκια που δεν ανήκουν στην οικογένεια,θα πάνε σπίτια τους.Ο Τζόναθαν με ενημέρωσε για το ρόλο που παίζει ο ένας από αυτούς και ειλικρινά μπορώ να πω πως δεν έχει καμία θέση εδώ μέσα.>>Είπε αυστηρά,κοιτάζοντας τον Ήθαν.

  Αφού κοίταξα τον πατέρα μου αυστηρά, μέσα στα μάτια,σηκώθηκα και στάθηκα μπροστά της.

<<Δε θα πάνε πουθενά.>>Λέω επιθετικά.
 
    Κατευθείαν,ο Λίαμ σηκώνεται και βρίσκεται σε θέση ετοιμότητας,καθώς υπάρχει μια περίπτωση ανάγκης για υπεράσπιση.Και είχε δίκιο!Η κοπέλα με τα μεγάλα καστανά μάτια με άρπαξε από το αριστερό μπράτσο και με τράβηξε προς το μέρος της.Μου είπε να μην της ξαναντιμιλήσω,αλλά δεν πρόλαβε να πει ποιά θα είναι η τιμωρία σε περίπτωση που δεν την ακούσω,αφού ο αδερφός μου την ανάγκασε να με αφήσει.Λίγο αργότερα,η μητέρα του Ήθαν μπήκε ανήσυχη στο δωμάτιο.

   Το συνομήλικό μου αγόρι έστρεψε το βλέμμα του προς την ξανθιά κοπέλα.

<<Σε μισώ.>>Της είπε με δάκρυα στα μάτια.

  
   Εγώ του κράτησα κρυφά το χέρι και προσπάθησα να του δώσω κουράγιο με το βλέμμα μου.Η μητέρα του,όμως,τον πήρε μακριά, επιπλήττοντάς τον,επειδή έφυγε από το σπίτι τους.

  
    Στη συνέχεια η μητριά μου κοίταξε τον Χάρρυ.Αφού συστήθηκαν,ρώτησε τον πατέτα μου αν τον έχει ξαναδεί να κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι.Εκείνος απάντησε αμέσως αρνητικά και έφυγε για να μιλήσει στο κινητό του.

"Μην τον αφήσεις να φύγει.Θα είναι εις βάρος σου."Μου λέει μια από τις φωνές που ακούγονται στο κεφάλι μου.

   
    Και γιατί να την ακούσω;Γιατί να μην κάνω το ακριβώς αντίθετο;Γιατί να μην αφήσω τα πράγματα να εξελιχθούν με τη φυσική τους ροή;Αγγίζω το κεφάλι μου με το δεξί μου χέρι και σκύβω.Ο Λίαμ με κρατάει από τους ώμους και με ρωτάει συνεχώς τί έχω.Από την άλλη,ο Χάρρυ,απλώς παρακολουθεί τί κάνω και η μητριά μου προσπαθεί να τον πείσει να φύγει.

My love storyWhere stories live. Discover now