Κεφάλαιο 19

9 2 0
                                    

     Ο Έρικ κατεβαίνει στο σαλόνι.Κοιτάζει τον αδερφό του απογοητευμένος και αηδιασμένος.Ο Τρέβορ από την άλλη έχει αποκτήσει τόση αυτοπεποίθηση και δύναμη που δεν τον νοιάζει τίποτα.Συνεχίζει να χαμογελά,γνωρίζοντας πως είναι σχεδόν αήττητος.

<<Αυτός ήταν ο σκοπός απότην αρχή;>>Ρωτάει ο Έρικ τον δίδυμο αδερφό του.

    Εκείνος,χωρίς να σταματήσει να γελά,του λέει πως ο Πίτερ Ντόνοβαν είναι νεκρός τώρα πια.Έτσι δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν,ούτε αυτοί ,ούτε κανένας άλλος.

<<Απάντησε μου σε αυτό που σε ρωτάω!>>Φωνάζει όσο πιο δυνατά μπορεί ο Έρικ.

    Εγώ,ο Ήθαν,ο Λίαμ,ο πατέρας μου και η Χέιντεν παρακολουθούμε ήσυχα.Δεν ξέρουμε τί άλλο να κάνουμε.Πιστεύω πως δεν είναι καλύτερη ιδέα το να ανακατευτούμε σε μια οικογενειακή διαμάχη λυκανθρώπων.Αυτό θα ήταν σκέτη αυτοκτονία.Άλλωστε,ο Τρέβορ με το μίσος που τρέφει αυτή τη στιγμή για τον αδερφό του,αλλά και τη δύναμη που απέκτησε,είναι ικανός να ξεκοιλιάσει οπιονδήποτε βρει μπροστά του.

<<Έχει τόση μεγάλη σημασία για εσένα η απάντησή μου;>>Ρωτάει ο Τρέβορ σοβαρός.

    Πλησιάζει τον αδερφό του αργά.Εγώ προσωπικά έχω τρομάξει.Αισθάνομαι μια έκφραση απειλής προς τον Έρικ.Γιατί όμως;Εκείνος το μόνο που έκανε ήταν πάντα να νοιάζεται για τον αδερφό του.Αυτός γιατί του φέρεται έτσι;Γιατί τον απωθεί;Μήπως τον ζηλεύει;Αυτό είναι!Ο Έρικ ήταν πάντα πιο λογικός και φερόταν πιο προσεκτικά από αυτόν.Ο Τρέβορ ήταν πάντα επιπόλαιος και ενθουσιαζόταν πολύ εύκολα.Είμαι σίγουρη πως το ξανθό αγόρι με την ουλή στο λαιμό θα ήθελε πάρα πολύ να ήταν όπως ο αδερφός του.Απλώς δεν θέλει να το παραδεχθει.Γι'αυτό ενεργεί έτσι.

<<Απλώς απάντησέ μου σε αυτό που σε ρωτάω.>>Λέει ο Έρικ ήρεμα.

<<Γιατί θες να μάθεις κάτι,το οποίο δεν έχ...>>

<<Απάντησέ μου!>>Φωνάζει ο Έρικ όσο πιο δυνατά μπορεί,κάνοντάς μας να τιναχτούμε και διακόπτοντας τον Τρέβορ.

   Ο δίδυμος αδερφός του τον κοιτάζει νευριασμένος.Κάνει λίγα βήματα προς το μέρος του.Μόλις σταματάει σκάει ένα ειρωνικό χαμόγελο στον Έρικ.

<<Ναι...>>Του λέει.<<Αυτός ήταν ο σκοπός μου εξαρχής.>>

   Μόλις ο Τρέβορ τελείωσε την πρότασή του,το άλλο ξανθό αγόρι μεταμορφώνεται σε λυκάνθρωπο και ορμάει πάνω του.Ακολούθησε μια σύντομη μάχη,ανάμεσα στα δύο αδέρφια την οποία πήρα πρωτοβουλία εγώ η ίδια να σταματήσω.Αφού είπα στον Ήθαν για το σχέδιό μου,έφυγα από την αγκαλιά του και περπάτησα προς το μέρος των δύο αδερφών.Ο αδερφός μου πήγε να με σταματήσει,αλλά ο Ήθαν του εξήγησε τί ετοιμαζόμασταν να κάνουμε.

My love storyWhere stories live. Discover now