Κεφάλαιο 25

13 2 0
                                    

<<Δεν υπάρχουν άγγελοι.>>Λέει ο Λίαμ επιθετικά.

<<Τότε πως εξηγείς αυτό που μόλις είδες;>>Τον ρωτάει ο Ισιήλ.

<<Ίσως να είσαι κι εσύ ένας μπαγαπόντης και στο τέλος να προσπαθήσεις να μας σκοτώσεις.>>

    Ο Ισιήλ γέλασε.Στη συνέχεια μας κοίταξε με τα μεγάλα πράσινα μάτια του.Είπε πως είναι λογικό να είμαστε καχύποπτοι, όμως κανένας δεν έχει παρόμοιες δυνάμεις με αυτές ενός αγγέλου.Μετά, αφού μας συμβούλευσε να φύγουμε, εξαφανίστηκε.

    Ο αδερφός μου με κοίταξε παραξενεμένος.

<<Καλύτερα να ξεκινήσουμε.>>Του λέω και μπαίνω στο αμάξι.

    Δεν θέλω να μιλήσουμε για την εμφάνιση του ισιήλ.Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να βρω μια λογική εξήγηση για την εμφάνισή του.Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πολλά για τους αγγέλους.Ούτε ο αδερφός μου δεν είναι ενημερωμένος.Γι'αυτό θα ήταν καλύτερα αν κάναμε μια έρευνα για τα πλάσματα αυτά και να τα κρίνουμε, αφού αποκτήσουμε μια ολοκληρωμένη άποψη.

   Μόλις κάθομαι στη θέση του συνοδηγού, ο Λίαμ μπαίνει στο αμάξι.Κοιτάζει με επιμονή το μικρό καθρευτάκι που είναι κρεμασμένο ανάμεσά μας.Ζητάω ήρεμα να μάθω τί συμβαίνει, όμως αυτός δεν μου απαντά.

   Κάποια στιγμή, ακούω βογκητά και ουρλιαχτά.Ο αδερφός μου γυρνάει το κλειδί για να ανάψει η μηχανή του αυτοκινήτου.Μια μικρή ομάδα ζόμπι πετάγεται από τη γωνία.Πλησιάζουν πολύ γρήγορα.

<<Δεν είναι καλή ιδέα Λίαμ.>>Του λέω γεμάτη φόβο και αγωνία.

   Ο Λίαμ με αγνοεί.Μόλις θεωρεί πως είναι η κατάλληλη στιγμή ξεκινάει να κάνει όπισθεν.Κινούμαστε κι εμείς με μεγάλη ταχύτητα.Τα ζόμπι έρχονται όλο και πιο κοντά στο αμάξι.

<<Λίαμ στρίψε!>>Λέω τρομοκρατημένη.

   Ο αδερφός μου δε μου απαντά.Συνεχίζει να κοιτάζει την ομάδα των ζόμπι και να κινεί το αμάξι προς αυτά.

    Λίγο αργότερα, τρία από τα ζόμπι χτύπησαν πάνω στο αμάξι και έπεσαν κάτω.Χωρίς να χάσουν χρόνο, σηκώθηκαν από το έδαφος και άρχισαν να σπάνε τα τζάμια των παραθύρων των πίσω θέσεων.

<<Γαμώτο!>>Φωνάζει ο αδερφός μου.

    Ένα από τα ζόμπι περνάει το χέρι του από το πίσω παράθυρο στη θέση μου και με αρπάπαζει από τα μαλλιά.Είναι απίστευτο το γεγονός πως ένας νεκρός έχει τέτοια δύναμη.

My love storyWhere stories live. Discover now