Kapitel 1

2.8K 66 9
                                    

*Fredag morgen & Mayas synsvinkel*

Jeg vågner op ved at brandalarmen går igang, men jeg går ikke i panik. Min far brænder normalt min morgenmad på om morgen, altså når han er hjemme. Det eneste jeg kan gå i panik over, er når min min far kommer brasende ind på mit værelse, når jeg sover.

Jeg stønner irriteret og går ud på badeværelset. Jeg gør min normale rutine og går tilbage til mit værelse.

Jeg kigger ud af mit vindue og ser, at det øser ned udenfor, så mit tøj kommer til at bestå af:
•Skinny jeans.
•Hvid T-shirt.
•Hættetrøje.
•Nike air.
•Strikhue.
Da jeg har fået mit tøj på, går jeg ned i køkkenet.

"God morgen far" siger jeg. "Godmorgen søde" svarer min far og kysser mig på panden, og spørger. "Det regner rigtig meget, vil du så ikke køres i skole?" Uden tøven svarer jeg "Ja tak far" og jubler inde i mig selv.

Da jeg har spist mit morgenmad færdigt, tager jeg min skoletaske og går ud til bilen.

Skipper køreturen
"Far jeg har fodbold trænning i aften, så jeg er først hjemme halv 5" siger jeg og træder ud af bilen. Han nikker som svar, og kører væk.

Jeg går forbi eleverne hvor der så er en pige, som skriger mig i øret. "Oh my god, er det Brooklyn Beckham?" alle vender sig straks om og farer imod ham, hvor jeg så bare vender mig om og går.

*Brooklyns synsvinkel*

Jeg er gået til min nye skole med Romeo. Det startede fint da vi kom ind, men alting gik galt da en pige råbte "oh my god, er det Brooklyn Beckham?"
"Super det var lige det, som manglede!" Mærk ironien alle sammen. Alle er kommet farende imod mig og nu står de så rundt om mig, men der er en pige,som fanger mine øjne. Hun er ligeglad og vender sig om for at gå. Hun er anderledes.

20 minutter senere
Da eleverne er færdige med at omringe os, går vi hen til kontoret og får bøger og skemaer. "Romeo, jeg skal til fodbold trænning idag, så far kommer og henter dig"
"Okay" svarer han og vi går hver vores vej hen til vores klasser.

Tabt på fodboldbanenWhere stories live. Discover now