Kapitel 14

1.3K 43 0
                                    

Træningen er slut, så jeg er på vej hjem til hotellet, hvor jeg bor lige nu. Det tager omkring 15 minutter og jeg kender vejen hjem, så hvorfor ikke gå hjem, på sådan en smuk dag.

*tilbage på hotellet*
Jeg er endelig kommet tilbage til hotellet. Min far står og venter på mig. Han smiler, og jeg smiler venligt tilbage. Jeg går på mit badeværelse, og tager noget lidt mere behageligt tøj på. Jeg kigger mig selv i spejlet. Jeg har allerede fået et blåt mærke på min kæbe. "Fuck" hvisker jeg, så min far ikke kan høre det, men er ikke særlig heldig. "Er du okay May?" Råber min far inde fra stuen. "Ja alt er fint" lyver jeg.

Jeg kan ikke gøre noget ved det, da jeg ikke har foundation til at dække det. Da det er sent, og fordi jeg er helt opbrugt efter dagens træning, siger jeg godnat til min far og går i seng.

*næste dag*
Jeg vågner da klokken er 10:00. Jeg træskker ud på badeværelset og tager et bad. Håber på det ville gøre mig lidt mere frisk. Jeg kigger mig i spejlet. Mit blå mærke er væk, men nu er der så bare et lilla og grønt mærke. Jayy. Jeg går ind på mit værelse og skifter om til et par jeans og en tank top.

Jeg går nedenunder og spiser morgenmad. Selvfølgelig opdager min far mit lilla, grønne mærke, men jeg siger bare det var til fodbold træningen i går. Heldigvis lader han det lægge...

Tabt på fodboldbanenWhere stories live. Discover now