Kapitel 33

971 36 3
                                    

Vi er kommet på en rigtig fin restaurant, som jeg aldrig har været på før. Jeg skimmede hurtigt ud over alle spillerne og så en virkelig pæn pige, hun var nok på min alder. "Hej, mit navn er Maya, hvad er dit navn?" Spurgte jeg og gav hende hånden. Hun tog villigt i mod den."Hej Maya, mit navn er Nadia" sagde hun og sendte mig et smil, jeg gengældte hurtigt hendes smil.

Resten af aften snakkede vi sammen. Jeg fandt ud ad hendes fødselsdag er den 4 juni og hendes far er Arjen Robber og hendes celebrity crush er Nash Grier.

*Nadias synsvinkel*
Jeg havde snakket meget med Maya og havde fundet ud af at hun er en virkelig sød pige og hun dater Brooklyn Beckham, jeg bebrejder hende ikke. Hendes far er Robin Van Persie og hendes celebrity Crush er Shawn Mendes. vi har lidt til fælles fx begge vores crush kommer fra Magcon. Hun har en virkelig god personlighed. jeg tror jeg har fået mig en ny god ven.

*Mayas synsvinkel*
Mig og Nadia har så meget tilfælles, vi kan begge lide fodbold og jeg fandt også ud af, at hun også skal med til World cup som mig.

"Hey, se hvad jeg har fundet Nash Grier har lagt ud på Twitter"
"Omg, vis mig det" fangirlede hun.
På tweetet skrev han, at han skulle se fodboldkampen Holland mod USA.

"Omg, vi skal møde ham, han er mit idol" skreg hun. Jeg kunne ikke rigtig hjælpe, men jeg kunne grine, det så så sjovt ud og de andre på restauranten kiggede bare mærkeligt på hende

Tabt på fodboldbanenWhere stories live. Discover now