Kapitel 3

2.3K 65 4
                                    

*Mayas synsvinkel*

Jeg nød virkelig fodbold træningen i dag. Jeg glemte helt Brooklyn var her, det var meget dejligt. Da vi er færdige med træning, skifter jeg hurtigt om til mit normale tøj og går hjem.
Jeg er kun lige kommet hjem, da en stemme råber efter mig "Hej skat, ved du godt at Beckham familien er flyttet ind på gaden?" Jeg går ind i køkkenet, da stemmen kom der indefra. "Hej far." Siger jeg. "De kommer i aften til aftensmad" siger han pludselig. Fuck det mener han bare ikke, jeg vil ikke tilbringe mere tid med ham Brooklyn fyren og hans søskende. "Kan jeg være på mit værelse imens de er her?" spørger jeg forsigtigt og håber på han ikke vil spørger hvorfor. "Hvorfor vil du være på dit værelse?" spørger han undrende. Jeg er nok ikke så heldig som jeg havde håbet. "Fordi deres ældste søn går på min skole, og der er ingen, der ved, at du er min far" siger jeg bedende. "Nå ja, men vil du ikke bare gøre det for min skyld?" Spørger han og laver sine berømte hundeøjne, som altid virker på mig. Pis. "Fint." Min far smiler stolt til mig.

Jeg går op på mit værelse,og finder noget lidt pænere tøj som jeg skal have på i aften.
Mit tøj til maden bliver:
•Hvid sweater.
•Blå skinny jeans.
•Grå vans
•Rød trøje
Jeg krøller mit hår og lægger en let makeup. Jeg går ned i køkkenet til min far, som er igang med at lave mad. Det dufter for en gang skyld godt.

*Brooklyns synsvinkel*
Jeg er lige kommet hjem fra fodbold træning, som gik rigtig godt idag. Min mor kalder på mig inde fra køkkenet, så jeg lægger mine sko og min jakke, og går ind til hende. "Hey skat." siger hun og blinker til mig. "Vi skal over til familien Van Persie i aften og spise." slutter hun af med. "Okay, så går jeg lige op og skifter" siger jeg. "Godt, men der skulle også gerne være en pige på din alder med" siger hun og blinker et lumsk blik, der skal betyde hun-er-sikker-noget-for-dig. Jeg smiler bare til hende og går op på mit værelse og skifter tøj.
Jeg fandt nogle sorte jeans, hvid t-shirt og en blå Puma trøje. Jeg er igang med at sætte mit hår, da Romeo kommer ind. "Vi skal afsted nu." Siger han. Jeg nikker som svar og går med ham ud.

Vi går der over, da det kun tager 2 minutter. Min far banker på døren, inde bagved døren kunne jeg høre en pige råbe. "Jeg åbner" og døren bliver åbnet. Den smukkeste pige jeg nogensinde har set, åbner døren. Jeg kigger ordenligt efter og ser, at det ikke er andre en Maya.

Tabt på fodboldbanenWhere stories live. Discover now