Kapitel 31

997 34 0
                                    




(Dillon, Mayas storbror er taget tilbage til millitæret)

(Maya og Brooklyn er stadig sammen)

Vi er nu på vej til Holland. Jeg har aldrig været der før, men jeg har hørt, at der er meget smukt.
Jeg kan næsten ikke vente til at komme derhen og spille fodbold.

Vi er nu inde i luftehavnen, heldigvis har vi forklædning på, så vi ikke bliver opdaget af sindssyge fans. Med forklædning mener jeg, at min far har et strikhue og solbriller på, jeg har min yndlings hue og Raybans solbriller på.

"Fly 738 til Holland, flyver nu" Råber en skinger stemme i højtaleren. Vi tog vores tasker og gik ind og satte os tilrette i flyet.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Vi var kommet ind på hotellet og havde fået vores nøgler. Vores værelse var enormt stort. Sengen var som en sky, jeg hoppede direkte på den og var væk på ingen tid.

Jeg blev vækket at min far der skreg. "VÅGN OP!!" Jeg satte mig irriteret op fra sengen. "Kan du ikke råbe lidt højere? jeg tror ikke ham manden nede ved båden hørte dig" fnyste jeg af ham. Han grinede bare lidt af min kommentar og gik ud bagefter. Jeg sms'ede Brooklyn, at jeg savnede ham og, at vi snart skulle skype sammen.

Jeg skiftede tøj om til et par sorte jeans og en hvid crop top. Min far sagde jeg skulle tage mine fodboldstøvler med i tilfælde af, at jeg skulle spille fodbold.

Menneskerne på holdet er virkelig søde, jeg spillede mest med min far, men jeg spillede også med Wesley Sneijder og Memphis Depay.

Tabt på fodboldbanenOnde histórias criam vida. Descubra agora