Kapitel 28

1K 41 1
                                    

Julen er overstået og vi er kommet i et nyt år. Min bror er hjemme i 5 måneder også rejser han igen. Jeg kommer sgu til at savne ham.

Biiib biiib
Min alarm vækkede mig ret tidligt i følge mig. Ferien var gået ret hurtigt i følge mig, nok også alle andre... Mig og Brooklyn er stadig meget tætte. Vi har fortalt vores forældre om os, og de tog det ret godt og var meget glade på vores vegne.

Jeg stod modvilligt op og gik i bad. Jeg vaskede mit lange brune hår og bagefter min krop. Da jeg blev færdig tog jeg en hvid t-shirt, sorte jeans og en lys pink trøje på. Jeg redte mit hår igennem og lod det hænge frit..

Heldigt for mig, at min bror lovede at køre mig og Brooklyn i skole. Brooklyn stod ude ved min dør, vi kyssede hurtigt og gik ned til bilen.

Min bror kom ned med nøglerne i hånden. "Er i klar kiddos?" Jeg rullede mentalt med øjne, mens Brooklyn bare grinte.

Vi satte os ind i bilen og kørte mod helvede, ups jeg mente skolen..... Min skyld..

*skipper køre turen*
Vi kom endelig til skolen. Vi takkede begge min bror for at køre os.
Vi steg ud af bilen og gik hånd i hånd ind på skolen. Mange kiggede underligt på os, men jeg var ligeglad. De kunne rende mig.

På vores vej mødte vi luderen Darcy. Super. Hun havde altid noget hun skulle have sagt, lige meget hvilken grund det er. Hun standsede ude foran mig, vi stod lidt og kiggede på hinanden, før hun åbnede sin klamme mund. "Jeg hører din bror kom hjem i julen. Det ville være en skam hvis der var sket noget i den nærmeste fremtid" sagde hun hånligt. Det var slut nu. Jeg kiggede over på Brooklyn.

*Brooklyns synsvinkel*
Ouch... Darcy gik for langt den her gang. Jeg gav Maya et Gør-nu-ikke-noget-dumt-blik. Hun ignorerede mig fuldstændigt og gav Darcy en kæmpe lussing. Hvem havde troet hun ville finde på det? Jeg var chokeret og Maya så seriøs ud og sprang på Darcy. Wow den pige kan slås. Jeg prøvede at på Maya fra Darcy da der kom en lære.

*Mayas synsvinkel*
jeg havde givet Darcy en kæmpe lussing, så hun var faldet.

Brooklyn trak mig af Darcy, da der kom en lære. Hun spottede Min og Darcy, som lå oven på hinanden.
Fru Salt så surt på os og uden et ord pegede hun på kontoret.

Vi gik hen på kontoret og satte os på hver vores stol. Hr Wakefield kiggede mega surt på os. Han var nok rasende. "Maya jeg bliver nødt til at ringe til din far og kalde ham til et møde omkring din opførsel" hvæsede han. "Jeg tror ikke det er nødvendigt, at min far skal blande sig i det" svarede jeg. "Og hvorfor ikke?" Spurgte han. "Det ved jeg ikke, jeg tror det bare ikke"

Tabt på fodboldbanenOnde histórias criam vida. Descubra agora