Kapitel 17

1.3K 45 0
                                    

Da vi var færdige med at pynte op til jul, var klokken blevet 4. "Går du ikke op og klæder om? Vi fåt gæster om lidt" sagde mine far og smilede til mig. "Okay dokey" sagde jeg og dansede nok som en idiot op af trapperne.

Jeg skiftede tøj og redte mit hår. Jeg tog også lidt makeup på. Da jeg kom ned igen sagde min far, at han havde inviteret Beckham familien.

Vi skulle på en eller anden fin restaurant. Jeg havde ikke forestillet mig vi skulle det, men lad os da bare prøve. "Du ser fin ud May" sagde min far. "Hvad?" Spurgte jeg forvirret. "Du er Pæn i dag." Jeg gav mig selv mental en lussing.

Min far skubbede til mig. "Hvad skulle det til for?" Spurgte jeg forvirret. "Vend dig om" sagde han bare.
Hele Beckham familien stod henne ved døren. De var alle sammen klædt fin på. Ikke at jeg havde forventet anden. Brooklyn så ekstrem godt ud.

----
"Reservation til Van-Persie" sagde min far til en tjener. "Ja værsgo at følge med" sagde tjeneren og førte os over til et bor.

Victoria gav mig en gave. "Oh det skulle du ikke have gjordt" sagde jeg taknemligt. "Det er din fødselsdag, så du skulle da have en gave" sagde hun og smilede sødt. "Tak"

Jeg bestilte en salat med vand, da jeg ikke havde lyst til andet. Min far bestilte en bøf med kartofler. Det så ret lækkert ud....

Tabt på fodboldbanenWhere stories live. Discover now