Kapitel 24

1.1K 38 1
                                    

Jai og Beau blev endelig færdig med at snakke med min far. Min far gik igen op til hans værelse.

"Okay hør drenge, i må ikke sige det til nogen som helst, at jeg er hans datter!" Sagde jeg med en bestemt tone. "Hvad med Daniel og James?" (Nogen der er med i bandet) "fint, i kan fortælle det til dem, men ikke andre!" Sagde jeg lidt skrapt, men de skulle forstå det var alvor. "Fint"

Vi sagde farvel til hinanden, bagefter gik jeg op til hotelværelset. Jeg huskede at sige tak til min far og fortalte ham, at James og Daniel også fik det af vide. Jeg gjorde min rutine inden jeg gik i seng.

Sikke en dejlig dag!!

[skipper alle dagene]
~flyveturhjem~
Vi er ved lufthavnen nu og venter på, at vi må komme om bor på flyet.
I baggrunden kunne jeg høre en flok drenge juble eller nærmere råbe. Jeg vente mig hurtigt om og så..... James, Luke, Beau, Daniel og Jai.
Super......(mærk ironien)

Jeg tog min hætte langt ned over hovedet og håbede de ikke ville opdage mig, men dejlige dejlige Luke råber til de andre, at han har fundet mig. Super......

De kom over og hilste på os. Jeg fandt ud af, at James også skulle til London, da han skulle besøge nogle familiemedlemmer. Ret heldigt for så har jeg nogen at snakke med, fordi min far sover for det meste.

Jeg kan næsten ikke vente til at se Brooklyn igen. Vi havde snakket meget over Skype og skrevet meget sammen, men det har været svært da vi ikke havde samme tidszone....

Tabt på fodboldbanenWhere stories live. Discover now