Kapitel 39

916 30 0
                                    




*2 uger senere*

I dag skal Holland spille mod Australien.
  "Maya er du klar?" råbte min far. "Om lidt" råbte jeg tilbage.
Jeg har bare en af de dage, hvor man tager det forkerte ben ud af sengen først.. Som man jo siger.

Jeg rejste mig fra min seng og tog et par sorte jeans og en hvid t-shirt. Jeg redte mit hår og satte det op i en heste hale og tog lidt mascaraer på. "Jeg er klar" sagde jeg og gik ned til min far. Min far sagde jeg kunne tage ud og shoppe imens han var inde og træne til kampen. "Sms mig hvis du skal hentes" sagde han. "Okay, hejhej" sagde jeg og gik. Jeg havde selv husket penge, så jeg kunne købe noget.

Jeg havde gået rundt i et par timer nu og været inde i 5 butikker. Jeg bestemte mig for ikke at shoppe mere, så jeg gik ind på Starbucks. Gæt hvem jeg mødte der. halvdelen af Janoskians. Heldigvis havde de ikke set mig, så jeg blev bare stående og ventede på de så mig.

*Lukes synsvinkel*

Mig, drengene og Ariana stod inde på Starbucks og ventede på vores bestilling. "Hey er det ikke Maya?" spurgte Beau og pegede hen på en høj brunette. "Det tror jeg ikke" svarede jeg. "Maya" råbte hende damen, som stod bag disken. "Tak" sagde hun og tog sin drikkelse. "Det er Maya!" sagde Jai. "Hvem er Maya?" spurgte Ariana. "Det er Lukes crush" grinte Beau "Hallo hun er 15 år" sagde jeg irriteret til Beau og gav ham dræberblikket. "Hun er meget pæn" sagde Ariana seriøst. "Maya" råbte Skip  jamen tak Skip.

*Mayas synsvinkel*

"Maya!" var der en der råbte bag mig og jeg ved hvem. Skip.. Jeg vendte mig om og så drengene og Ariana Grande. Jeg smilede lidt og gik hen til dem. "Hey, lang tid siden" sagde jeg. "Maya det er Ariana" sagde Jai og pegede på pigen ved siden af ham. No shit Jai. "Dejligt at møde dig" sagde Ariana og gav mig hånden. "I lige måde" sagde jeg og tog imod hånden. "Hey Jai er det hende du snakkede så meget om, da vi var sammen sidst?" spurgte jeg. lidt ondt måske, men what ever. Hans fjæs blev fra gylden brun til tomat rød. "Hun er meget smukkere end du nævnte" Jeg driller ham måske kun lidt. "Tak" sagde Ariana og smilede fjoget til Jai.

Jeg krammede alle drengene farvel, men Lukes kram var nok lidt længere. "Maya, hvad er der sket med din arm og fod" Spurgte Skip Nysgerrigt. "Jeg havde måske, måske ikke skated ned ad en trappe" sagde jeg lidt flovt. Selvfølgelig begyndte de andre bare at grine.

Tabt på fodboldbanenWhere stories live. Discover now