Kapitel 9

1.7K 56 6
                                    

Min far og jeg har kørt i bilen, i et par timer, men heldigvis er der kun få timer tilbage. Selvfølgelig har vi stoppet nogle steder og holdt pause. Heldigvis har jeg min taske med mig, og alt det jeg har brug for. Jeg havde pakket min telefon, høretelefoner, skitsebog, blyanter og et viskelæder. Jeg putter mine høretelefoner i mine øre, tænder musikken og starter med at lave en tegning. Min favorit sang kom på: Thinking Out Loud - Ed Sheeran. Jeg elsker denne sang så meget, at det bare får mig i bedre humør. Jeg synge altid med på den og min far siger altid jeg synger godt, men jeg benægter det og foretrækker at holde det hemmeligt.

Jeg begynder at tegne, men da jeg har tegnet lidt, ved jeg ikke helt hvad det ligner. Tilsidst ligner det nogle palmer og træer. Tegning er en ting jeg kan lide at gøre for sjov. Min far ved ikke, at jeg kan lide at tegne, så dette er en første gang han faktisk ser mig tegne. "Hvor lang tid har du været i stand til at tegne så godt May?" Spørger han og kigger skiftevis på min tegning og på vejen. "Lige siden jeg kunne tegne" svarer jeg med et lille grin. 

Vi har stoppet for ca. halvanden time siden, for at få varm chokolade. Vi sidder og nyder vores varme chokolade, da min far spørger om noget. "Må jeg se nogle af de ting du har tegnet?" Jeg nikker hurtigt. Jeg stiller min chokolade og tager min notesbog frem, og viser ham mine tegninger. Hans ansigt er chokeret. Mit smil falmer en lille smule, tænk hvis han ikke kan lide dem. "May disse tegninger er fantastiske" siger han med et stort smil. Mit smil er kæmpe stort nu, fordi jeg blev helt bange for, at han ikke kunne lide dem.

* på hotel *
Vi er endelig kommet til Manchester. Det er 9 om morgen. Min far skal heldigvis ikke lave noget i dag, så vi lægger os bare til at sove, da vi er meget trætte efter den lange køre tur.

* senere på i aften *
Om aftnen har vi fundet en fin lille restaurant, hvor vi spiser på.

Tabt på fodboldbanenWhere stories live. Discover now