Kapitel 16

1.4K 47 0
                                    

Vi er lige kommet hjem efter at have snakket med Beckham familien. Min far skulle selfølgelig snakke med dem, men jeg gik op på mit værelse og begyndte, at pakke ud.

—--—--—--—--—--—--—--—--—--

{Brooklyns synsvinkel}

Da vi var kommet hjem, så jeg, at Maya var kommet hjem. Robin kom over og snakkede med min far, men Maya gik ind, hun skulle nok pakke ud. Jeg ville gerne have haft snakket med hende. Alt hvad jeg kunne tænke på var hendes grin, som fik mig helt blød i knæene. Jeg kunne kun tænke på hende.

Er jeg forelsket i hende?
Kan jeg være forelsket i hende?
Er jeg?

Romeo afbrød mine tanker med et puf. "Hvad?" spurgte jeg forvirret. "Hvad tænker du på?" Spurgte han med et lumsk smil. "Ingenting" svarede jeg kort og gik ind.

<><><><><><><><><><><><><>

[Mayas synsvinkel]

Da jeg havde fået noget af mit tøj til vask og noget andet i mine skuffer eller skabe, tog jeg mit nattøj på og mine yndlings sutsko. Jeg gik direkte i bad, da klokken allerede var blevet 22:00 og jeg havde fødselsdag imorgen....

!!Næste dag!!

Jeg vågende spændt og helt vildt glad. I DAG ER DET MIN FØDSELSDAG. jeg gik ned til min far som havde lavet lækkert morgenmad, som han altid plejede på min fødselsdag. Det var blevet en tradition.

Mens vi sad og spiste fik jeg en af mine gaver. Inde i en fin lille æske med sølvbånd lå der en iPhone 6. Jeg havde allerede en iPhone 4, så blev ret glad for den nye iPhone.

Efter morgenmaden gik jeg op på mit værelse og tog noget tøj på. Det var den 10. december, så min far havde sagt at vi skulle pynte op til jul. Jeg elskede ikke kun jul, men også at pynte op til jul...

Tabt på fodboldbanenWhere stories live. Discover now