Kapitel 21

1.2K 37 0
                                    

Vi stod ude foran min dør og skulle til at sige farvel, da jeg kom i tanke om noget vigtigt. "Øhm Brooklyn, jeg skal til Australien i ferien i to uger" sagde jeg lidt trist. Brooklyn så ikke særlig glad ud, men var glad på mine vegne. Selfølgelig vil jeg savne ham og det, men vi havde bestilt billetterne for 5 måneder siden.

^^Lufthavnen^^
Brooklyn og jeg havde sagt farvel til hinanden i går. Jeg skal være væk i 2 uger, så jeg vil komme til at savne ham.

Mig og min far var kommet på flyet og satte os ned. Jeg sad inderst så jeg kunne kigge ud af vinduet, ved siden af sad min far. Jeg lagde mine takser under sædet og holdte min mobil i hånden. Jeg har aldrig været i Australien, så jeg er meget spændt.

Jeg tændte min mobil og gik ind på Twitter og Twittede "see you soon Melbourne" Da jeg havde gjordt det slukkede jeg min mobil, og lagde mig til at sove.

^^3 timer efter^^
Jeg vågnede op, men der var stadig lang tid tilbage af flyveturen. Jeg tændte min mobil og så, at jeg havde fået en besked på Twitter fra Luke.
"Hej, jeg ser du er på vej til Melbourne. Hvilket sted? Hvis du er tæt på kan vi mødes" Mig og Luke er rigtig gode venner. Vi snakker over Twitter og face timer nogen gange. "Glenroy, og jeg ville med glæde møde min australske ven" svarede jeg.

Luke er min overbeskyttende storbror, selvom vi aldrig rigtig mødes, men han er sød og sjov.

^^Mange timer senere^^
Jaa nu er vi endelig kommet til Melbourne. Jeg Twittede "I see you Melbourne" efter et halvt minut kom der et twit.

@luke__ ---> @mayaVP (ikke rigtige)
"Kan ikke vente med at møde min engelske ven"

@mayaVP ---> @luke__
Mig?

Efter noget tid fik jeg en besked fra Luke. "MAAAYAAA, vi skal mødes!! Mød mig ved parken klokken 14:00." "Okay, vi ses" skrev jeg tilbage og gik hen på hotellet.

Tabt på fodboldbanenWhere stories live. Discover now