Kapitel 11

1.6K 46 0
                                    

Maya

Jeg tror hun har bemærket, at jeg lytter til hendes smukke stemme... Det lyder måske creppy, men hendes stemme er så fantastisk. Min far kommer over og spørger om Romeo, Cruz og jeg vil spille med, og selvfølgelig vil vi spille. Vi nikker alle og går ud på banen.

* Mayas synsvinkel *
Jeg stod i mine helt egne tanker, da min far spørger, om jeg vil deltage. Jeg nikker og går med min far på banen. Min far triller en bold til mig. Vi sparker lidt til hinanden, og blev så enige om at lave en kamp hvor vi viser hinanden, hvad vi kan gøre. Vi spiller et par kampe, men selvfølgelig vandt min far de fleste kampe.

Da vi har spillet lidt syntes vi det ville være sjovt at se, hvor mange mål vi kunne score i straffe. Jeg kom nærmere på nettet og min far er yderligere længere væk. Når jeg spiller fodbold er jeg enten i mål eller midtbanen. Vi slutter vores spil og overraskende vandt jeg 6-5. Jeg er meget overrasket, men os glad.

* Robins synsvinkel *
Jeg tror ikke det vil ske. Jeg vidste aldrig Maya var så god til fodbold. Jeg tænker mig meget grundigt om, også husker jeg det. Der er en pige på fodbold teamet her. "Maya."
Råber jeg. "Jaaaa." Godt hun hørte mig første gang. "Har du nogensinde tænkt på at deltage i u16 på pige fodboldholdet?" spørger jeg nysgerrigt. "Nej, jeg tror ikke jeg er god nok" hendes svar overrasker mig. Min kæbe hænger åben som hvis jeg havde set et spøgelse. "Far luk din mund" griner hun. Hvordan kan en person med et talent som hendes tro, at hun ikke god nok? Jeg løber hurtigt over og siger med en meget alvorlig stemme, at jeg mente det jeg sagde. Hun siger hun vil tjekke det ud, så jeg håber det er et ja.

* brooklyns synsvinkel *
Maya øver straffe spark med hendes far. Jeg bemærkede at hun vandt. Et talent som hendes skal man ikke gå glip af. Jeg ryger ud af mine tanker da Romeo løber forbi mig og over imod mod Maya.

*Romeos synsvinkel*
Jeg ville gerne have at vi spillede kamp, men vi var kun 3, så jeg løber forbi Brooklyn og over imod Maya. Jeg spøger hende, om hun vil være med til at spille. Hun nikker. Vi går over til Brooklyn og Cruz og fortæller dem, at de er på et hold, og vi er et hold.

* efter spil *
"Yes vi vandt, Hahaha" jubler jeg til Brooklyn og Cruz på en hånlig måde, men kun for sjovt. Vi går over til vores far, som snakker med Robin. Jeg fortæller dem, hvad der skete og de lo bare. Jeg bemærker, at Brooklyn og Maya kigger smilende på hinanden.
Jeg fortæller Cruz, at vi nok skal lade dem være, så de kan snakke sammen. Jeg tager Cruz i hånden og løber fnisende væk fra dem...

Tabt på fodboldbanenWhere stories live. Discover now