Kapitel 6

2K 58 6
                                    

Jeg går langsomt op ad trappen. Mit skinneben gør ondt hver gang jeg går, så i morgen vil jeg tage hen til en læge og se hvad de siger. Jeg synes stadig det er meningsløst at gå, men min far er meget overbeskyttende. Jeg går til mit soveværelse og sætter mig i min elskede seng. Jeg tænder min telefon og logger ind på Vine. På Vine ser jeg folk som: Brent Rivera, Shawn Mendes, Nash Grier og mange andre. De får mig til at smile, når jeg ikke er glad. Jeg sætter til sidst min telefon til opladning og falder hurtigt i søvn.

*Næste morgen*

*Stadig Mayas synsvinkel*
Jeg vågner op til en regnvejrsdag. Jeg tænker, at jeg blev nødt til at gå ud en lille smule i det her vejr.
Jeg står op og langsomt går jeg på badeværelset. Gør hvad jeg skal, og er derefter klar til at gå. Da jeg kommer ned af trapperne bliver jeg mødt af min far. Han smiler, og siger, at morgenmad er på bordet. Han har lavet blød kogt æg med brød og smør. Da jeg er færdig med at spise, tager jeg en lille taske og hår ud af døren. "Held og lykke." Råber min far efter mig.
  Jeg er nu henne ved lægerne, og venter bare på at blive tjekket. Jeg hører mit navn blive kaldt op. Jeg følger med lægen hen til et lille rum.

*Brooklyns synsvinkel*
Det regner meget i dag. Jeg vil gerne hænge ud med Maya, så jeg går hen og banker på hendes dør. Jeg bliver mødt af hendes far, der fortæller mig, at hun er gået til lægen, og nok var tilbage snart. "Kan du sige, at jeg kom over og hvis hun vil, så kan hun bare komme over." Hendes far smiler venligt og siger. "Selfølgelig." Vi siger farvel, og jeg går tilbage til mit hus.

*Mayas synsvinkel*
Jeg fortæller lægen hvad der var sket. Han kigger overrasket, pga hvor hurtigt de blå mærker kom frem. "Du skal have forbinding på, fordi det vil støtte, så du skal komme tilbage til en ny undersøgelse snart." Siger han. Jeg nikker lidt usikkert som svar. Han lægger stille en bandage på mit skinneben og og sender mig hjem.
Da det er ret tidligt om morgenen beslutter jeg at gå hen få en costa coffee og sidde i caféen. Da jeg er færdig beslutter jeg mig for at tage hjem.

Tabt på fodboldbanenWhere stories live. Discover now