Kapitel 7

1.9K 57 0
                                    

* Få uger senere *

Jeg har ikke været så begejstret for jul, siden min mor døde af kræft. Jeg går til hendes grav hvert år for at se, hvordan hun har det. Det lyder måske dumt i betragtning af, at hun ikke er her længere, men ved at pleje den, er det den eneste måde jeg ved, at hun stadig er med mig, på en måde.
Jeg tager et par skinny jeans, almindelig blå top, der gør min mave ser tyndere ud, end den er og et par blå Nike sko. Jeg lægger min simple makeup. Derefter går jeg ned ad trappen til min far. Vi sidder ved bordet, da min far spørger mig. ""Vil du gerne med mig til Manchester, og møde mine holdkammerater, så kan vi måske spille lidt fodbold?" Jeg spørger ham om familien Beckham også ville være der. Han nikker, så regner med et ja. Jeg tænker længe på det og siger tilsidst ja. Jeg elsker fodbold og det er min passion, så hvorfor ikke træne med dem?

*Brooklyns synsvinkel*
Min far spørger mig, om jeg vil med til Manchester med ham og resten af familien, så vi kan spille fodbold. Jeg regner med at Maya ville være der, så jeg nikker, som ja.

*Mayas synsvinkel*
Jeg er nu på vej i skole, og som jeg er, er jeg allerede sent på den, så jeg er nødt til at løbe i skole. Jeg har engelsk først derefter har jeg idræt. Enestående. Jeg elsker idræt, og vi skal spille fodbold, hvilket gør det ti gange bedre.

*springer skolen over*
Jeg kommer hjem og spørger min far, hvornår vi skal til Manchester. "I nat, så få pakket." Mine øjne bliver store. Jeg løber op af trappen, men som jeg er falder jeg på trappen... (Jeg er så klodset ha)

Tabt på fodboldbanenWhere stories live. Discover now