Kapitel 15

1.4K 46 2
                                    

Jeg beslutter mig for at gå ud og kigge lidt rundt i byen.

Jeg ved ikke hvor jeg går hen, jeg følger bare mine fødder.

--------------------------------------------------------------------------

Efter noget tid hvor jeg bare har gået og gået, går jeg hjem. Da jeg kommer hjem spørger jeg min far om jeg må få lavet flere øreringe i mit øre. Overraskende siger han ja, og at vi tager der hen i morgen.
Jeg er en smule nervøs over, at min far skal med, da ingen ved at han er min far. Men jeg skal bare være ligeglad, fordi jeg elsker ham jo.

*lørdag*
Jeg har allerede 3 øreringe, så jeg skal have lavet 2 mere i begge mine øre. Selfølgelig betaler jeg for det, men min far sagde han nok skulle, men jeg insisterede på det. Han skulle bare skrive under på et papir.

*efter huler i ørene*
Jeg synes faktisk selv at det er blevet pænt. Mig og min far går ud og shopper, fordi jeg godt kunne tænke mig noget nyt. Jeg har en mistanke om at nogle folk kigger mærkeligt på os, men jeg går jo også sammen med selveste Robin Van Persie. De ved jo ikke det er min far.

*hjemme*
Vi er kommet hjem med en masse poser fyldt med forskellige ting. "Jeg har virkelig haft en god dag med dig" siger jeg med et smil og går ind på mit badeværelse. "Jeg hyggede mig os, vi må gøre det noget mere" siger han.

Imorgen er det søndag, så det betyder at vi skal hjem til vores rigtige hus. Jeg har virkeligt nydt turen her henne, bort set fra jeg fik et kæmpe blåt mærke. Men jeg er også glad for at komme hjem.

*næste dag*
Mig og min far sidder og spiser morgenmad og bagefter vil vi pakke alle vores ting ud i bilen. Jeg havde i går lagt noget tøj frem som jeg skulle have på i dag. Jeg tager et par leggings, en løs crop top, mine converse, en trøje rundt om mig, da vi er i december måned. Jeg har fødselsdag i denne måned... Jeg reder mit hår og går ud i bilen, hvor min far allerede venter...

Tabt på fodboldbanenNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ